Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Justa dla Ciebie podwójne gratulacje! I trzymam Marzenka kciuki za Ciebie u nas dobrze, cała noc mały uczył sie ssać pierś i w końcu nad ranem załapał i teraz najada sie tylko i idzie spać jesli chodzi o poród to do szpitala przejechaliśmy po 18 i miałam 4cm do 20.00 aż trwały formalności i badania :/ wiec na sale porodową wchodziłam z 7cm, przebili mi pęcherz i juz nagle 10 cm, poprosiłam o ochronę krocza wiec truche dłużej to trwało bo kazała mi położna wstrzymywać sie z parciem czasami przeć bardziej czasami mniej wiec ogolnie musiałam zachować światłość umysłu a było to ciężkie ale udało sie i czuje sie jak młody bóg
Schauma - super ze trafilas na fajna polozna ktora odpowiednio Cie poprowadzila. Jak widac mozna trzeba tylko chciec pomoc.
I extra ze Igorek ladnie sie najada i grzecznie spi
Kitki masz racje chociaż nie ukrywam że pare razy polozna sie na mnie wydarła ze muszę współpracować jesli mamy chronić krocze, ale jakos mnie to nie zraziło tylko pomogło i postawiło do pionu