reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Schauma, Martita gratulacje dla was. Mamy dzieciątka z samego dnia :)Zdrówka i dużo sił.

Na usg przed porodem podawali mi wage 3200g i że Malwinka to chłopiec ma być. Także do samego końca w niepewności ale to takie fajne uczucie a jak pierwszy raz zapłakały i mi pokazali to nie mogłam słowa wydusić tak płakałam ale ze szczęścia :)

Wczoraj wieczorem wstałam do WC cóż to był za wyczyn pół godziny zajęło mi chyba zanim zrobiłam pierwsze kroki. No i miałam na chwilke Malwinkę przy sobie w ogóle nie płacze tylko śpi albo patrzy tymi ciemnymi oczkami. No i karmią ją na razie mm, próbuje przystawiać ale nic.
A ma 50 cm długości mówią na nią Calineczka.
4690192_20160323_163904.jpg

A Szymek na razie bez zmian. Mam nadzieje że szybko dojdę do siebie to w końcu zobacze go na żywo. Na zdjęciu go dobrze nie widać ma te rurki i zasłaniają twarzyczke.

Załączniki

• 4690192_20160323_163904.jpg
    4690192_20160323_163904.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 367
reklama
hejo
robię ente podejście by coś napisać .
dziś bylam w szpitalu .... już od rana stres ...
remont idzie idzie ... ale musiałam dupe zwlec i ruszyć to wszystko ... W niedzielę byliśmy w Płocku zamowilismy meble dla maluchów I łóżko dla Adasia w Agata meble ... 4 tyg czekania .. kupiliśmy krany do umywalki i prysznica ... wczoraj stacjonarnie kanapę Kasi zamowilismy I kupiliśmy krzesło do biurka ... A no i zamowilismy umywalkę wreszcie taka jaką chciałam od ojca z zakładu chłopaki zrobią nam szafki do lazienki ... wczoraj montowali kabinę prysznicową łazienka nabiera wyglądu .. przedpokój zagruntowany pewnie dziś lub jutro będą kłaść tynk no i wejdą na pokój ale pewnie po świętach .. A no i podloga Nowa zamówiona do "duzego" pokoju czyli ta sama będzie w dwóch jeszcze trzeba kupić listwy do pokoi i na przedpokój farbę do futryn farbę na sufit I ściany drzwi przesuwne i drzwi do Kasi pokoju a jakby starczylo kasy to do lazienki i wc a no i jeszcze karnisze i cos na sufit jakies swiatlo do pokoi .
A w szpitalu ktg . Z korytarza złapał mnie mój gin na badanie ... szyja jeszcze trzyma ( czyt. rewelacji nie ma o nie )... ktg też i do domu w śr znów do szpitala ... I pewnie po świętach będziemy działać słowa gina. A no i leżę I mam wytrwać ... żadnego dzwignia sprzątania i zdala od meza.. itd. Zdjeciow nie ma bo tel mi nie chce załadować na zp . Internet tylko w tel. sciskam mocniacie każdą z was I gratulacje dla kolejnej mamusi i witam dzieciątka na świecie. Kolejna "Alicja " po drugiej stronie lustra

Od wczoraj wieczór mam skurcze ..wczesniej co 10 min a teraz co 7 maz śpi i nie wiem czy go budzić ..czuje przy skurczu jakby ciągniecie od krzyża i brzuch, nie wiem czy to cos konkretnego czy fałszywy alarm ?u nas zbliża sie 1:00 w nocy i wszyscy śpią głębokim snem ..nawet pies obok chrapie :)

Justa jakie niunia ma włoski czarne i gęste :)gratulacje sliczna dziewczynka !tak słodko sobie śpi opatulona :) wzrusza mnie widok naszych kwietniowych maluszków[emoji7]

Schauma gratuluje szybkiego porodu. Zdrówka dla Ciebie i Igorka :D

Justa - Malwinka jest śliczna:) i ta ciemna główka :)

Marzenka to dzisiaj Ty zaczynasz? Znów cały dzień na bb żeby przeczytać czy kolejny dzidziuś na świecie :p

Schauma wielkie gratulacje!!! Poród jak marzenie :tak:
Justa Malwinka jest urocza:-D
Marzenka trzymam kciuki, żeby nie był to fałszywy alarm.

Justa - gratuluje podwojnego szczescia. Malwinka jest sliczna

Schauma - Tobie tez gratuluje Igorka, no i rewelacja taki szybki porod bez nacinania

reklama
Hejka. U mnie dziś nadzieja na wyjście do domu, jeśli tylko rtg małego wyjdzie dobrze. Także proszę trzymać kciuki. Mały dziś ma 10 dni jest cudowny i kochany, choć dziś w nocy co godzinę lądował przy cycu i jestem nieprzytomna. Pierwszy raz też babra mi się trochę blizna po cc, choc do 5doby pięknie się goiła.

Do góry