Antus super ze spadła bilirubina i ze córeczka dobrze reaguje na braciszka :-)
Beata piękny jest :-)
Kasiu gratulacje!
Dzoana ekstra!
Mamamarcinka witaj
Schauma super ze u was poprawa u nas też wczoraj i dziś jak na razie bez kropelki podawania, co do brata m to ooo matko ale bym mu nagadala!
Reniu solarium można ale zakryj sobie piersi ja byłam po urodzeniu starszej córci teraz nie byłam jeszcze tylko smaruje się balsamem brązującym polecam

Alunia z czasem będzie lepiej :-) piękna córeczka :-)
Fenika super ze usg ok:-)
Dzoana zazdroszczę ja mam jeszcze 10 kg na plusie :-(
Antus u mnie jest podobnie. Jakbym o mojej corci starszej czytała też ostatnio jest bardziej nerwowa placzliwa lobuzuje i wywija zawsze była taka żywa i wywijas z niej ale od kiedy jest z nami malutka to jest większym lobuziakiem dużo się wscieka i chce wymusić, niby nie jest już zazdrosna i pomaga przy malutkiej glaszcze podaje pieluszki buja w foteliku kapie że mną buziaki daje pomaga mi karmić itd ale lobuzuje i myślę że w ten sposób odreagowuje sytuację no i budzi się w nocy
Martita czasami też robi jak twoja
Też myślę że to minie z czasem, muszą się oswoić z nową sytuacja
Kochane u mnie dziś goście byli i dzień zlecial ;-) ważylismy dziś malutka ma już 3990g teraz pewnie już 4 kg bo po mleczku

już nie jest malutka ma druga brodę ;-) i już kilka ciuszków ma za małych. Jutro kończy miesiąc jak to szybko zlecialo