• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marita ja jestem obecnie wdzięczna mojemu mężowi za prace jaka ma..dzięki niemu mamy wspaniałe ubezpieczenie zdrowotne i zapewniona starość na emeryturach...teraz jest ciezko bo mało zarabia ale benefity bedą pózniej..ma duzo dni wolnych i chorobowych..jak któreś dzieci chorują to on bierze wolne i jedzie z nimi na wizytę..jak trzeba to zabiera ich ze sobą do pracy..i najpóźniej jest o 16.30 w domu...zapomniałam wspomnieć ze zawozi tez dzieci do szkoły jak jest jakaś nagła sytuacja to urywa sie z pracy ...

reklama
Moja mama pracuje jeszcze w Pl wiec nie moge liczyć na jej pomoc...musimy jakos z moimi teściami sie dogadać...powinno być ok..z mojej strony wiem ze będzie mi ciezko wrócić do pracy...ale naprawdę nie mam wyjścia ...inaczej popadniemy w długi na kartach kredytowych :(

W Polsce 21.00 mamuśki pewnie śpią bo taka cisza na forum Bluelovi , marita jakaś kawa by sie przydała i ciasto przy tych pogaduszkach we 3[emoji513][emoji511][emoji515][emoji509][emoji484][emoji507][emoji514][emoji508][emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji7][emoji3]

marzenka damy rade no bo kto jak nie my ;)

zjadlam jeszcze jedna kanapke i juz nie mam pasztetu mykam spac bo zaczynaja mi sie oczy mydlic a bd musiala w nocy otworzym mojemu m drzwi od mieszkania bo nie zabieral ze soba kluczy .
dobranoc i spokojnych nocy ja to statnio strasznie sie krece, okropnie mi niewygodnie ciagle z boku na bok no nie do pomyslenia ;(

marzenka tak fajnie by bylo tylko kazda z nas z innej miejscowosci a ty z usa ;D hehe przypomnij z jakiego miasta pochodzisz??ahah dopiero sobie uzmyslowilam ze u cb inna godzina ;DD ktora u cb ile roznicy??

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też bardzo się boję zwolnienia z pracy. Co prawda mam umowę o pracę na czas nieokreślony ale obecnie są u mnie zwolnienia, bo firma kiepsko prosperuje. W zeszłym roku zwolnili w moim wydziale 7 osób, w tym roku 3, z czego jedną osobę z mojego pokoju. Zwolnienie otrzymała pod koniec czerwca, ma 3 miesiące wypowiedzenia, czyli do końca września. Boję się że jak powiem im o ciąży to cofną jej wypowiedzenie i wręczą mi, dlatego do końca września muszę ukrywać że jestem w ciąży. Mam nadzieję że przez ten miesiąc nie wyskoczy mi brzuszek. Jestem pierworódką, i podobno pierworódkom późno pojawia się brzuszek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry