reklama

Kwietniowe mamy 2016

Zapomniałam wam cos powiedzieć...wczoraj pojechałam z mężem do polskiego sklepu po najlepsza wędlinę ,chlebuś , ogórki kiszone i śledzie ...wracamy do domu i mowię do męża ze w czwartek mamy wizytę u gina i możliwe ze zniesie nam celibat:)a on na to ze teraz w ciąży jest i jakos mu ochota na sex odeszła :)hahaha tak jak mi:)...moj kochany ciężarny maż :)

reklama
Dobry wieczór dziewczyny.... Dzisiaj to normalnie można umrzeć. Cały dzień do du...y. Dziecko przeżywało pierwszy dzień szkoły. Ja mam kupppe pracy a samopoczucie okropne. Z ta praca niestety tak jest. Ja już 2 razy miałam nieprzyjemności...
Ja do gina ide w czwartek tylko badania odebrać..

Ja jem mało, nawet jak próbowałam zapchać się bananem to wyszedł szybciej niż zdążył wejść, aż z tego wszystkiego strzeliłam sobie puszkę pepsi i jak dotąd wymioty ustąpiły, został tylko odruch wymiotny i mega mdłości. Chciałam jeszcze poczekać z ogłoszeniem nowiny w pracy, ale coś czuję,, że z dolegliwościami nie dam rady dlugo wytrzymać, a i na L4 normalne nie chcę jeszcze iść. Zaraz poczytam o prawie pracy dla cieżarnych chyba najwyższy czas ;)

Milka no wlasnie to pewne juz mu powiedzieli ,że nie oddadza , jestem wsciekla :(

bafinka nie stresuj sie byc moze ciaza jest młodsza i na nastepnej wizycie zobaczysz serduszko ;*!

renia no to klops ;D ciesz sie ze synek bardzo lubi przedszkole ;)

kurczaczek bardzo wspolczuje :( to bardzo niesprawiedliwe, zamiast dbac o przyszle matki to oni pod górke a pozniej sie dziwia ze wszyscy za granice wyjezdzaja ;( no bo jak maja wychowywac dzieci w polsce ;O porazka .

marzenka jej to ty nawet nie zdazyssz sie nacieczyc malenstwem ;(nie dostaniesz maciezynskiego?? no mąz kochany:) mojemu libido nie przeszlo ;O

mi lady mówia wlasnie ze cola pomaga na mdlosci :)

Ostatnia edycja:
kurczaczek bardzo mi przykro :( mam nadzieję, ze wszystko potoczy sie po Twojej myśli i tego Ci życzę :*

marzenka będziecie płacić teściowej za opiekę? przepraszam ze zapytam, ale czemu? ona za darmo nie opiekowalaby sie dzidzia? i w US macierzyński jest tylko przez 3 tyg?
doczytalam.. i oczywiście, ze pisz otwarcie, nie masz się czego wstydzić kochana!
co do męża to jaki kochany i wyrozumiały! :) a duzo tam macie pl sklepow?

Milady! biedaku! kurcze, wspolczuje Ci z tymi wymiotami :(
co do Twojego pytania - paznokci nie robię bo sama sobie maluję, w tym momencie nie mam pomalowanych bo mi sie nie chciało ;), wlosy robilam ok miesiąc temu i jeszcze z miesiąc dadzą radę, a kosmetyczka jestem sama dla siebie, jedynie rzęsy przedłużam regularnie i za tydzień mam wizytę.

ja dzis, odpukać, czułam sie najlepiej od początku ciąży. tylko przez chwilę było mi trochę mdło. nawet zrobilam 3 prania i obiad bo do tej pory to dawkowalam sobie takie obowiązki ;) przesyłam do was wszystkich te pozytywne fluidy!!

Moj maż pracuje w szkole ma sporo dni wolnych..wiec jakos damy radę...nowa sytuacja dla mnie bo przez 9lat byłam w domu z dziecmi..miałam domowe przedszkole u siebie...pracowałam i byłam z moimi dziecmi..ale to praca po 12hna dobę i rodzice tych dzieci często nadużywali możliwości płacenia za dzień wiec zostawiali dzieci na dłużej niż było ustalone...nie wrócę do tej pracy..wole obecna ..mniej godzin i finansowo lepiej tez

Ja nie mam macierzyńskiego bo pracuje na siebie i nie rozliczam sie z tego..normalnie mamy maja 3miesiace..ja wole zapłacić babci i mieć komfort ze dobrze zaopiekuje sie maluszkiem..babcia ńie pracuje i nie ma swoich pieniędzy wiec jakaś umownie symboliczna stawkę ustalimy...jesli sie zgodzi...

A polskich sklepów jest masa tutaj normalnie jak w Polsce:) i mam pełno sąsiadów Polaków..uwielbiam być miedzy naszymi krajowymi ...mamy polskie kościoły ...ale odnośnie sklepów to naprawdę jest ich ogrom:)

reklama
marzenka przepraszam nie doczytałam o pracy , no to rzeczywiście nie ciekawie kurde :( ja tez mialam pracowac sama na siebie ukonczyłam kurs na stylistke paznokci, wyjechałam pozniej na operacje no a pozniej niespodziewanie zaszlam w ciaze , no i co te życie nam szykuje :sorry:wiec narazie sama sobie robie (ostatnio to nawet sobie nie mam sily robic :O) juz mi teskno za moimi pazurami ale na razie poloze tylko hybryde bo sil brak :confused2:

co do wlosów to ja nie farbuje od grudnia zeszlego roku i od wtedy tez nie scinam , chcem do pasa :) a z farbowaniem tez chyba dam spokuj sobie , wlosy tak wypadaja a odrost moj naturalny a farbowane nie jest praktycznie widoczny bo farbowalam na ciemny braz a mam troszke jasniejszy ,taki mniej zywy wiec chyba dam sobie na luz narazie ;)

ps. u mnie tez czoło jak u nastolatki wrr taka kaszka bardziej niz chrosty ;O jakies spoosoby??

u nas burza i deszcz wiec przyjemny chlodek z lufcika wieje :) wiecie co jak od rana jestem przepelniona ziarenkiem platka to teraz zjadlam 3,5 kanapki z pasztetem i chcem wiecej ;OO

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry