reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny właśnie z mężem rozmawiam przy porannej kawie i zaskoczyło nas ze 10tyg już jest taki energiczny...a moj maż dziś rano mnie zobaczył bez koszulki i mowi ze w tej ciąży to bardzo piersi mi rosną :)))super :)myślałam ze nie zauważy;)

reklama
Witam, witam
Jakoś nie mam siły na nic i tylko bym odpoczywała. Mam nadzieję, że to minie.
A my jutro na wesele ruszamy, nie bardzo mam ochotę alę to mojej dobrej koleżanki także muszę być. Córcia nie może się już doczekać...
U mnie dziś na obiad naleśniki z serem i oczywiście zupa szczawiowa:tak:

Ps. dodałam zdjęcie mojego brzuszka ;-)

Kasiunia ...wieki zupy szczawiowego nie jadłam...a teraz przypomniałaś mi o jej istnieniu...a z jakiego szczawiu robisz?ja mam możliwość nabycia tylko tego w słoiku..lecę dziś po szczaw i zupkę będę gotować ...mniam mniam....moja mama robiła czysta szczawiowa a osobno ziemniaki i jajko sadzone...o matko ale bym zjadła!!!!!!:)

Dziewczyny szczaw w ciąży tylko z umarem mozna jesc ze wzgl na obecność szczawianow.
Ja przestałam właśnie karmić i piersi zrobiły mi sie jak cytrynki, aż sie nie mogę przestawić. Czekam na jakąś reakcje z ich strony ale jak narazie żadnych objawów ciazowych. Rzeczywiście jest to niepokojące jak poprzednio sie miało całą gamę objawów.

reklama
Tusia no właśnie u mnie jednym z większych objawów to właśnie biust...zapomniałam wczoraj zapytać lekarza o moje zle samopoczucie wieczorami...mam zgagę i muli mnie tak ze musze sie położyć...a cały dzień w ruchu jestem i czuje sie super...najgorsze właśnie te wieczory...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry