marzenka to super ja w tej ciazy to chyba nic od nikogo nie dostane bo dzieciaki sie u nikogo nie porodziły otatnio a tamte wiekssze a malizny pooddawane
aniabuu ja tez chyba kupie palmers , reklame widzialam i mnie troszke zacheciła , bo mój nivea wątpie zeby wytrzymal na pozniejszym etapie roniecia brzuszka a ja tak strasznie sie boje o skóre , mam tendencje do rozstepów okropną ;( ile kosztuje i na jak dlugo ci starczyl palmers??
ale ja sie swietnie czuje dzis tak zupelnie nie ciążowo ;D juz nawet mnie nie muli zwlekłam sie z łozka po 7 dzis a od poczatku ciazy to kolo 10 ;D tylko dzieci przebieralam sniadanie jedli, i sie bawili a ja pod kocem dogorywałam a teraz

zyc nie umierac ajjajaj drugi magiczny trymestrze nadchodz ;DD
wgl to gdzie sie podzial kurczaczek, dorota i inne dziewczyny ;(? hę?
fasolka ja na poczatku jak mąż powiedzial ze jagódke chce to sie zestresowałam bo myslałam ze jagoda sie mowi a jadwiga w urzedzie nie wiem skąd mi sie to ubzdurało przecierz to dwa inne imiona ;D a wiec jak dziewczynka to jagódka

wątpie zeby męzowi sie odwidzialo on raczej jak powie cos to juz sie nie zastanawia jak baba 1000 razy i tak bedzie ;D