bluelovi
Fanka BB :)
Ojej o widze ze tylko ja taka zestresowana jestem ta wyprawka
nie wiem dlaczego ale w kazdej z trzech ciaz zachowuje sie tak samo z wyprawka ciagle wydaje mi sie ze niezdaze
powoli zastanawiam sie czy to normalne ze z wojtkiem 3 miesiace przed terminem mialam spakowana torbe do szpitala :/
Kitki moje zakupy obejma tylko hurtownie bebeclub oprocz tego lozeczko z materacem z allegro no i ze strony makaszki bd zamawiac ochraniacz.kocyk i rozek a no i apteka
ale nawet jak nie na zakupy to fajnie bedzie sie spotkac tak o
)
Zaczne w czwartek 20 tydzien a nic nie kupilam
chyba mam fobie bo sklep mam przecierz w moim miescie i to jest z godzina kupowania .
Widze ze wiekszosc tez ma ie po starszakach
no ja niestety wszystko oddalam po ludziach bo nie planowalismy juz 3 dzidzi .tylko kocyki pozostawaly 
nie wiem dlaczego ale w kazdej z trzech ciaz zachowuje sie tak samo z wyprawka ciagle wydaje mi sie ze niezdaze
powoli zastanawiam sie czy to normalne ze z wojtkiem 3 miesiace przed terminem mialam spakowana torbe do szpitala :/Kitki moje zakupy obejma tylko hurtownie bebeclub oprocz tego lozeczko z materacem z allegro no i ze strony makaszki bd zamawiac ochraniacz.kocyk i rozek a no i apteka
Zaczne w czwartek 20 tydzien a nic nie kupilam
chyba mam fobie bo sklep mam przecierz w moim miescie i to jest z godzina kupowania .Widze ze wiekszosc tez ma ie po starszakach
. Z mebli itp to brakuje nam tylko łóżeczka ale powiem szczerze, że ja to jestem fanką rzeczy używanych więc też raczej czekam, aż za chwilę się okaże, że właśnie ktoś się chętnie pozbędzie ;-). Pewnie w styczniu wybiorę się na jakieś małe zakupy ale znając mnie torbę na pewno będę miała zapakowaną na 1-1,5 miesiąca przed terminem
i pewnie tak samo będzie z ciuszkami na pierwsze 2-3 miesiące. Lubie takie rzeczy mieć zrobione z wyprzedzeniem potem zawsze coś wypada...
jak dobrze że byłaś akurat w Pl i ci to wykryli :/
A synek nie wystraszył się za bardzo? Nie uderzyłaś się nigdzie jak mdlałas?