reklama

Kwietniowe mamy 2016

O 12 to ja tez bym chciała z bliźniakami przytyć ;) w poprzedniej ciąży przytyłam 10kg
Dzisiaj strasznie mnie boli brzuch ze nawet chodzić nie mogę tak ciągnie i taki dziwny ból id kręgosłupa do mięśni nóg. Tez tak któraś miała? Trochę martwi mnie ten ból :(

reklama
To się wnerwilam, w laboratorium zgubili moje wyniki badań, najpierw w ogóle nie mogli sie doszukać ze u nich wczoraj bylam a jak juz w końcu znaleźli to okazuje sie ze są na zupełnie inna osób wystawione.. Jutro musze jechac jeszcze raz pobrać krew, wyobraźcie sobie moje wk...

Mnie też dzisiaj boli brzuch. Takie kłucie i ciągnięcie. Ale tylko jak chodzę bo jak leżę jest ok. No i często chodzę na siusiu mimo że niewiele wysikuje, może to pęcherz? Czy nacisk dzidziusia na pęcherz?

Kitki ale się uśmiałam z Twojego posta :D ogoreczki i klasa córki :D mi też się nudzi jak mam dni wolne, a mężul w pracy, zaczęłam czytac poradnik o macierzyństwie :)

ania1234 moze lepiej skontrolować ten ból u lekarza? :( skoro tak strasznie boli :(

Karolina woooow, zazdroszczę!! :) ale super, ja też chcę już poczuć!! :D

reklama
Czesc dziewczyny. Ja w koncu tez poczulam ruchy. Wczoraj po wizycie u gina i po tym jak sie dowiedzialam ze bedzie druga corcia. Zaczelismy wszyscy masowac brzuszek i dzidzia nam sie odwzajemnila.
Co do uczucia klocia w jajnikach to tez tak mam od kilku dni. Dzis po pracy bardzo mnie zaczelo kloc wiec teraz leze tylko. Do tego glowa mnie boli. A co do zadyszek to teraz mam takie straszne ze nawet jak szybciej mowie to sie mecze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry