Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u poprzedniego było ze 2 tutaj niby ze 5
plus 3 do zalakowania i lekarka mowi ze ciężko będzie z jej podejściem i są trzy opcje: 1) na siłe
2) z gazem rozweselającym ale to musi mieć maskę na nosku cały czas i sama musi wtedy siedzieć, nie wiem czy to w ogole realne bo Ona nie chce i po 5 min już marudzi i chce zejść. 3) zrobić wszystko pod narkozą z anastezjologiem za jednym razem
i tutaj mam pytanie: czy któraś z Was poddawała narkozie dziecko do leczenia zębów? Nie wiem przeraza mnie to, podobno wtedy narkoza ok 2-2,5 godz i robią wszystko łącznie z lakowaniem, ale czy to jest bezpieczne??? Musze zdecydować się na cos w ciągu 2 tyg. co radzicie??? Mam mętlik i zupełnie nie wiem co robić ale psychicznie nie dam rady z nia chodzic z 8 razy i leczyc te zęby, wiem ze to będzie cyrk, walka i nerwy
lekarz szybko tylko zerknął bo jak przyłożył głowicę i chciał sprawdzić dokładnie płeć to dzidz założył sobie nogę na nogę i koniec podglądania
gin twierdzi ze dziewczynka i raczej się nie powinno zmienić ale mowi na następnym ostatecznie powie. Także wszystko wskazuje na to ze będziemy mieli drugą córcię:-) mąż się cieszy, mi było obojętne co, byle zdrowe
z tej okazji kupiłam maleńkiej dziś pierwszy ciuszek, dresik rózowo szary:-) Lekarz twierdzi ze wszystko ok, pochwalił tarczycę ze spadło tsh, mam zrobić kontrolne za miesiąc, pochwalił za wagę bo dalej mam 2,5kg na plusie czyli przez miesiąc przybrałam 0,5kg. Pappa i usg genetyczne w porządku i nie ma się czym martwić. Powiedział ze teraz trzeba tylko kontrolować czy ładnie przybiera bo ze często przy dodatnich ANA maluszki w pewnym momencie przestają rosnąc i trzeba pilnować by w razie co odpowiednio zareagować by w hipotrofie nie wpadło ale powiedział ze to jego biznes i ze on wszystkiego dopilnuje a ja mam dalej leżeć, pachnieć i się niczym nie przejmować (łatwo powiedzieć)
kazał przyjść za 3 tyg czyli w 18tc i ze tylko wizyta i ze na 20tc będzie połówkowe znów w tym szpitalu na super sprzęcie, także muszę wytrwać 5tyg bez usg
znając siebie wiem ze nie ma szans
nie mówiłam jeszcze o płci bo wiem ze woli siostrę i nie chciałabym aby w razie co byla rozczarowana ale zapytała tylko co będzie, powiedziałam ze do końca nie wiem i co by wolała to stwierdziła ze nie ważne, najważniejsze ze będzie miała rodzeństwo, ze nie będzie sama i....ze będzie miała łozko piętrowe
po czym pobiegła po tel, kazała wybrać nr do babci i trajkotała ze ma newsa i ze będzie starsza siostra
wieczorem jak lezałysmy razem to głaskała brzuszek i ciagle mówiła ze nie może w to uwierzyć i czy to na pewno prawda i w pewnym momencie się zapytała "mamusiu a ty jesteś zdrowa prawda?" powiedziałąm ze tak, a ona ze to dobrze i teraz to już wie ze tak, bo wcześniej widziała ze nie chodze do pracy i powiedziała coś takiego "ama ja myślałam ze ty jesteś chora i umrzesz i dlatego nie chodzisz tyle do pracy"
matko co tez sobie w tej małej głowce wyobraziła i nic nie powiedziała tylko tak się biła z myślami:-( teraz mowi ze już wszystko rozumie i ze się bardzo cieszy
dziś rano z męzem leżeli w łóżku a ja im śniadanko robiłam i tez słyszałam jak mu trajkocze ze będzie starsza siostra i ze już się nie może doczekać i ze poł roku to wiecznośc i ze nie wytrzyma tyle
i oczywiście oznajmiła ze dziś powie wszystkim paniom w szkole i dzieciom tez
po południu mamy pasowanie na pierwszaka także domyślam się ze już wszyscy będą wiedzieć
O Firmie - Buggypod boczna dostawka do wózka ja bd na bank to kupowac bo mozna to odczepic i miec wozek pojedynczy dla malucha a i mozna to zlozyc i wisi przy wozku no ja juz bd zdecydowana na to bo moj wojtek bd mial tylko dwa lata i dwa mies odpada wgl stojaca dostawka