reklama

Kwietniowe mamy 2016

I gdzie oni się mieszcza? chyba ze bagażnik tez zajmują;-)

schauma - ja takie wczoraj znalazłam
WÓZEK DZIECIĘCY ECO TWING 3W1 KAREX KOLORY GRATIS (5740322281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. duzy wybór kól i kolorów ale taki pstrokaty trochę, jak już to jakiś z biało-czarnych wzorów bym brała
NOWY polski wózek 3w1 RIKO PRIMO 10 kolorów wys0zł (5332988542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu mi się szarości podobają
CITY TRAVEL NOWOŚĆ skóra,PROMOCJA cenowa100 dni (5740989077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ten wybrał mój mąż ale na bank kierował się tylko cena bo wybranie wozka zajęło mu...5min i stwierdził zebym sama wybrała i mu tylko pokazała bo się nie zna

reklama
My też mamy kombi bmw, dla nas dla 4 wystarczy :) Przepraszam ale szwagier ma tego smaxa i przecież to duże, wygodne auto jest? Tyle że on ma "tylko" 2 córy :-D
A u mnie co same chłopaki i trzeba żyć :-D Trochę teraz liczyłam na dziewczynkę ale przecież to moje dziecko, synuś mój najmłodszy i już kocham go bardzo :) Będę mieć samych chłopaków w domu i też bardzo fajnie :happy:

rsz olejek herbaciany w aptece kupisz
Karolina i znowu przez ciebie muszę pulpety zrobić :-D Ja tak lubię w koperkowym sosie a rzadko robię bo chłopaki tylko z pomidorowym chcą i wtedy muszę robić na 2 sosy to już zazwyczaj robię tylko z tym pomidorowym. Ale teraz mi narobiłaś ochoty :-p

Schauma no w s-maxa tez byśmy sie zmieścili ale jakie one maja ceny, tylko w totka wygrać ;)
Mi sie podoba ten riko

Pulpety w sosie koperkowym mniamciu, a my dzisiaj tylko rosołek ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1446554100.225604.jpg
Mi taki wózek się podoba, no ale cóż ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446554100.225604.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446554100.225604.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 94
Raz trochę cie rozumiem bo jak byłam w ciąży z synkiem to byłam przekonana na 100% ze to będzie dziewczynka, jak mi mówili że wyglądam na chłopca to się zloscilam. Juz miałam wybrane imię i troszkę ciuchów. W 20tyg pojechaliśmy na usg i jak mi powiedzieli chłopiec i pokazali pisiorka to nic nie powiedziałam a jak wyszłam to się popłakałam, byłam bardzo zawiedziona i spanokowana bo przez głowę przeleciało mi milion myśli... Tym bardziej chciałam córcia bo u nas w rodzinach tylko sami chłopcy wiec presją rodziny była ogromna (swoją drogą co ja jestem czarodziejka ze mogę sobie wybrać?!)
Ale to była tylko jednodniowa panika, bardzo szybko zaczęłam się cieszyć i teraz dla mnie nie ma żadnego znaczenia co będę miała. Będę kochała tak mocno jak nikt nigdy nikogo!

Renia przepraszam :-P ja gotuje to na co ja mam ochotę, mój mąż się musi dopasować hehe a tak poważnie to ja uwielbiam gotować, szukać nowych smaków i polaczen, próbować różnych nowych potraw <3 teraz przy moich mdlosciach stawiam na delikatniejsze obiady

Ja mam xlandera xmove i nie będę zmieniać. Bardzo go sobie chwaliłam, szybkie składanie, wszystko porządnie uszyte, koła spore a mieszkam koło lasu wiec na spacery super. Fotelik maci cosi można wpiąć do stelaża wiec dobry na zakupy. Długa raczka wysuwana - ważne dla mojego 193 cm męża. Spacerówka z wielkim daszkiem rozsuwanym aż do pałąka. Nie mam zastrzeżeń. Mój będzie miał już 3 lata wiec nie myśle o żadnych dostawcach... Mam spacerówkę inglesine wiec gdyby wchodził w grę wyjazd na wakacje to strszak w parasolce a mały w xladerze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry