Schuma ja myję małej samą wodą w kąpieli ale rano przybiega do mnie z radością jak myje zęby i ma taką szczoteczkę "większą" dla dorosłych do zabawy i nakładam jej troszkę pasty i wtedy ją sobie zjada bardziej

ale muszę już jej kupić jak jej wyjdą teraz te ząbki co się przebijają(bo na razie nie da sobie dotknąć) pastę dla dzieci i myć jej sama bo ma już dużo ząbków, je wszystko i trzeba ją nauczyć nawyku mycia ząbków
Anna gratuluje ruchów

Rsz ja na początku takie lekkie pukanie od środka, albo jakby skrzydełka nie wiem dokładnie jak to opisać, teraz czuję już mocno kopniaki, pukanie i inne wywijanie

ale nie martw się jak poczujesz na prawdę ruchy maleństwa to będziesz pewna!
Martita moje plus 7kg to tragedia

Lusinda moja ginekolog też mi nic o połówkowych nie wspominała chyba po prostu zrobią nam usg z dodatkowymi pomiarami i traktują to jako oczywiste więc wcześniej o nich nie mówią taką mam nadzieję, ja mam wizytę za kilka dni to będzie 20tc i myślę, że teraz mi zrobi te połówkowe jak nie to o nie zapytam i umówię się prywatnie
Marzenka i jak tam?
już nie pisze o tych kilku kg na plusie czy minusie nie stresuje mnie ja już miałam 7kg na plusie ostatnio teraz aż się boję wejść na wagę na wizycie

witam nowe mamusie :-)
gratuluję udanych wizyt

kochane nie było mnie chwilkę ale czasu brakowało no i złapała mnie grypa jelitowa i mojego m, umieraliśmy po prostu, nigdy nie przeżyłam czegoś takiego, na szczęście córci nie złapało i mam nadzieję, że już jej nic nie wyjdzie po kilku dniach, dzisiaj cały dzień w łóżku spędziłam i dalej mi niedobrze oby jutro juz było lepiej :-) miłej nocy kochane :-)