reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita zazdroszczę ze to juz jutro i trzymam kciuki, tez bym już bardzo chciała mieć to za sobą i wiedzieć że wszystko ok :) a na przeziębienie zawsze pomagał mi czosnek, z tym ze w ciąży po czosnku mam bOlesno kolki wiec nie wiem czy polecać :(

Mnie też czekają jutro badania ale tylko krwi i moczu, już się "cieszę " na poranny marsz do przychodni na głodnego. ..

reklama
Martita trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :)

tyśka dla mnie łóżeczko jest ok, ale mój maluch do 7 miesiąca spał w rożku i chyba to dawało mu poczucie bezpieczeństwa, pod koniec to już nie mogłam jej dopiąć i nogi ciągle wystawały :) Ale myślę, że jeśli masz miejsce w domu i kasę na ten kosz to też na pewno się sprawdzi.

barbablue ja małej mówię że w brzuchu jest dzidzia, ale ona nic jeszcze nie kuma :) myślę, że nawet jak się maluch urodzi to starsza córka nie będzie w stanie zrozumieć jak to wpłynie na jej życie. U znajomych w podobnej sytuacji (1,5 roku różnicy, dziewczynka starsza, chłopiec młodszy) po urodzeniu młodszego chcąc nie chcąc tata poświęcał córce więcej uwagi niż mama i był taki okres, że mama jest beee a tata super. Ale wszystko minęło teraz są w wieku 1 rok i 2,5 roku i super się razem bawią :)

klaudyna zdrówka dla całej rodzinki :*

w PL pobierają krew do badan na czczo? kolejna różnica między krajami, tu normalnie, w ciągu dnia.

Martita powodzenia na wizycie!

witam wszystkie nowe kwietnioweczki! :)

ja wczoraj po razy pierwszy poczułam dzidzię! :D delikatne pukanie :D i dzis co jakis czas czuję :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry