Marzenka super wiadomości!
Dorbi dziękuję, dobrze, że udało mi się schudnąć przed drugą ciążą bo inaczej było by gorzej

BarbaBlue wiem co czujesz, moja mała też na ząbki się budziła i bardzo męczyła, teraz też się budzi w nocy z płaczem bo wychodzą jej ząbki obecnie 3 bo 4 już ma od dawna :-) i nie martw się na pewno ogarniemy nasze maluszki u mnie też będzie podobnie jak u ciebie i u Schaumy jak w kwietniu urodzi się maleństwo to córeczka po 2 msc skończy 2 latka, też dużo się zastanawiam nam tym jak to będzie wyglądało, ale musimy być dobrej myśli, nie my jedyne tak będziemy miały a wiesz pewnie, że mamy potrafią wiele i na pewno sprawdzimy się w tej roli doskonale i będziemy najlepszymi mamami na świecie a mamy tez forum, żeby się wspierać i doradzać sobie

co do przygotowania córeczki na przyjście na świat maleństwa to ja jej pokazuję brzuszek i tłumaczę, w środku jest dzidziuś, że ma pogłaskać i ona głaszcze, robi "papapa" to nie wiem dlaczego i skąd jej się wzięło no i często mówi "nie ma..." no bo przecież nie widać dzidziusia

Rsz ja mam wielki biust teraz

takie uroki ciąży

u nas choroby ciąg dalszy, mała wymiotowała w nocy, w dzień już nie ale nie ma apetytu i humorku, męczy się biedulka, my z mężem czujemy się kiepsko oby jak najszybciej nam przeszło szczególnie córeczce