reklama

Kwietniowe mamy 2016

właśnie próbuję się wygrzać ale zmiana pozycji boli :crazy: nawet cebuszka już nie pomaga. Nie ma jak to sama sobie zapewnić rozrywkę :no: Jeszcze kilka dni temu chwaliłam się, że długo nie chorowałam a tu masz...

reklama
Lusinda widze ze chyba masz dokladnie termin porodu jak ja tez rowno 17tc. Wiem przez co przechodzisz ja rozchorowalam sie w polowie 11tc niestety mnie trzymalo 3tyg to paskudne chorobsko i zostawilo mi do teraz sporadyczny kaszel :/, jak masz mozliwosci to jak najwiecej odpoczywaj, jezeli choroba sie rozwinie czego niezyczr to mi troche pomogl czosnek jadlam go pokrojonego w cieniutkie plasterki ulozone na kanapce troche to maskowalo smak. Zycze zdrowka

Renia to jestesmy we dwie:-)

Ostatnia edycja:
Marzenka super wiadomości!
Dorbi dziękuję, dobrze, że udało mi się schudnąć przed drugą ciążą bo inaczej było by gorzej :-p
BarbaBlue wiem co czujesz, moja mała też na ząbki się budziła i bardzo męczyła, teraz też się budzi w nocy z płaczem bo wychodzą jej ząbki obecnie 3 bo 4 już ma od dawna :-) i nie martw się na pewno ogarniemy nasze maluszki u mnie też będzie podobnie jak u ciebie i u Schaumy jak w kwietniu urodzi się maleństwo to córeczka po 2 msc skończy 2 latka, też dużo się zastanawiam nam tym jak to będzie wyglądało, ale musimy być dobrej myśli, nie my jedyne tak będziemy miały a wiesz pewnie, że mamy potrafią wiele i na pewno sprawdzimy się w tej roli doskonale i będziemy najlepszymi mamami na świecie a mamy tez forum, żeby się wspierać i doradzać sobie :-D co do przygotowania córeczki na przyjście na świat maleństwa to ja jej pokazuję brzuszek i tłumaczę, w środku jest dzidziuś, że ma pogłaskać i ona głaszcze, robi "papapa" to nie wiem dlaczego i skąd jej się wzięło no i często mówi "nie ma..." no bo przecież nie widać dzidziusia :laugh2:
Rsz ja mam wielki biust teraz :-D takie uroki ciąży :-D
u nas choroby ciąg dalszy, mała wymiotowała w nocy, w dzień już nie ale nie ma apetytu i humorku, męczy się biedulka, my z mężem czujemy się kiepsko oby jak najszybciej nam przeszło szczególnie córeczce

Marzenka gratulacje wspaniałych wieści, teraz już będzie tak do końca :-)

Witaj Magic !

Mi biuścik też podskoczył o jeden rozmiar, musiałam nabyć nowy stanik, narazie 70f, a jak urodzę to będzie pewnie jeszcze jeden rozmiar plus. Też nie lubię swoich balonów, ale mój mąż uwielbia:confused2:

Współczuje ząbkowania, Mikołaj tylko przy kłach miał bezsenne noce, tak to obyło się bez płaczu.

Mnie od dwóch dni pobolewa krocze, w środku mam jakby zakwasy i cczuje jakby miało mi coś wypaść haha, natomiast prawa noga mi drętwieje jak siedze. Także mam objawy jak wysokociężarna :szok:

Cześć dziewczyny,
podczytuję Was od pewnego czasu i widzę, że fajna ekipa kwietnióweczek się utworzyła na forum. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do grona przyszłych mam.
Termin mam na 24 kwietnia, najprawdopodobniej dziewczynka, tak sobie wymarzyliśmy. To moja 3 ciąża, mam dwójkę starszych dzieci.

mi troche pomogl czosnek jadlam go pokrojonego w cieniutkie plasterki ulozone na kanapce troche to maskowalo smak. Zycze zdrowka

Renia to jestesmy we dwie:-)

ja od początku ciąży mam wstręt do czosnku, pomimo tego że wcześniej dodawałam go prawie do wszystkiego, więc u mnie to nie przejdzie :no: Ta niechęć do czosnku to jedyna zmiana w moim jadłospisie w czasie ciąży :-)
Jutro jeszcze się pogrzeje bo w sobotę mamy 80tke babci więc muszę być już w formie.

Witaj amko ;-)

amko witamy! W jakim wieku masz dzieci?

Klaudynaa zdrowka dla Was, może kup dla malej elektrolity np. Orsalit żeby się nie odwodnila??

Ja mam jutro usg polowkowe, w końcu sie doczekalam po ponad 4 tygodniach, proszę trzymać kciuki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry