Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej kochane mamuśki, czy chcąc zacząć ćwiczyć w ciąży pytałyście gin. czy możecie? Jakich kremów używacie w ciązy na biust itp?

byłam 2 tyg temu na usg i było ze dziewczynka ale szybko dzidziuś założył nogę na nogę i nie chciał pokazać co tam ma między nóżkami wiec lekarz stwierdził ze raczej dziewczynka. Wczoraj byłam u innego (tego gorszego) i ten stanowczo twierdzi ze noszę CHŁOPCA
pokazał mi nóżki i pomiędzy taki kikut ale jakiś duzy mi się wydawał, może to pępowina
lekarz twierdzi ze to chłopczyk. Kolejne usg będę miała w 20tc i chyba do tego czasu jajo zniosę
zmierzył tylko szyjkę ze ma prawie 5cm i tyle. Pyta mnie czy na fotelu tez chce badanie czy nie
kurde ale "profesjonalista" co
badania nie chciałam bo miałam niecałe 2 tyg temu u innego, a ten mnie bada wziernikiem i to nieprzyjemne wiec wolałam nie ale jak zwykle w kartę ciąży mi nic nie wpisał, nawet wyników nie obejrzał (wiem ze mam dobre bo tamten gin mowil ze ok), w kartę zwykła wpisał wagę taka jaka podałam i ciśnienie 100/60 nie wiem skąd skoro mi nie badał
także to chyba naprawdę ostatnia wizyta u tego Pana doktorka. No ale niepewność co do płci zasiana
u nas poprawa, córcia nie wymiotowała, jest coraz lepiej z nami, ale do niedzieli mamy w domu kwarantanne bo niedzieli możemy zarażać