Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niestety dopiero jutro. Trochę się martwię bo pierwsza była niska 20 ale w sumie najważniejszy jest przyrost wiec czekam cierpliwie. Widocznie robiłam betę w bardzo wczesnym stadium ☺
Dorota super!!
ja też nie robiłam tego testu
Bluelovi chyba nie ma takiej, ja też ciągle senna i bez sił jestem, no i mi niedobrze czasami, wszystko mnie męczy powiedz mu, że tak przechodzi początek ciąży większość kobiet, a niektóre jeszcze gorzej przechodzą
Minkmink hej, gratulacje i kciuki za betę :-* ja gdyby nie córeczka to spała bym kilka razy w ciągu dnia
ja pierwszą betę miałam około 4 tysięcy teraz miałam 20 tysięcy, kochane też dzisiaj ledwo żyłam, sił po prostu brak, kolejny dzień bez plamień u mnie, tak się cieszę, oby było tylko lepiej z dnia na dzień :-) idę zaraz się położyć bo córeczka ostatnio mnie wcześniej budzi a trzeba siły dla niej mieć
też się cieszę, że nie plamię, kolejna noc bez
Stacy mi też ciągle coś wyskakuje na buzi
Minkmink kurcze nie wiem co robić jak beta spada :-( może wizyta u ginekologa?
jak tam u was dzisiaj dziewczyny? Ja rano jak wstałam czułam się strasznie, myślałam, że zwymiotuję, mdłości straszne, ale zjadłam kawałek suchego chleba i mi przeszło ktoś mi kiedyś o tym mówił, może którejś z was pomoże :-)
Klaudyna super ze juz po plamieniach
Ja dzisiaj narazie mialam mdlosci w sklepie przy dziale miesnym, myslalam ze zwymiotuje... a poza tym ok, w dzien nie chce mi sie spac, ale wieczorem w lozku zasypiam od razu. Dzisiaj mam wizyte przyjaciolki ktora w kwietniu urodzila i jesli moja dzidzia urodzi sie w terminie to bedzie miala urodziny dwa dni przed jej dzidzia
ooj minkmank bardzo mi przykro :-(
dżoana super wieści z wizyty
Tylko 5% dzieci rodzi się w wyznaczonym terminie ale ale wszystko możliwe Moja koleżanka i sama urodziła się w takim terminie i też pierwsze dziecko tak urodziła
Ja dziś pobijam rekordy od 8 już 2 drzemki sobie ucięłam ale cóż mam lepszego robić skoro jak nie leżę to mi niedobrze