reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita moje dzieci maja 11 i 8 lat i uwielbiają z nami spać:)od czasu do czasu ja ide spać do córci a maż z synem :) a czasem robimy im biwak i śpią na kołdrach rozłożonych na dywanie w naszej sypialni :)

reklama
Powinnas wziasc nospe rozkurczowo jesli boli kazdy lekarz ci tak zaleci a i na wizycie oczywiscie wspomniec .

Ale leniwy weekend na forum szkoda ze u mnie nie . dzieci mam zakatarzone i zakaszlane ze oboze bylismy dzis na dyzurze w przychodni 3 h . i cala sterta lekow musze sobie narysowac grafik co i o ktorej im dawac zeby nie pominac nic :(

Hej :-) W końcu usiadłam w swoim fotelu po całym weekendzie. Jestem wymęczona tymi kilkoma dniami :eek: Jutro zafunduje sobie lenistwo :tak:

Rsz ja mam czasami bóle brzucha ale mam brać no spe nawet do 3 razy dziennie.

Nasza córcia bardzo lubi ukradkiem zasypiać u nas na łóżku, ale staramy się wyłapać to wcześniej i położyć ją spać w swoim łóżeczku. Całe szczęście wystarczy przeczytać jej 5-minutową bajeczkę i sama zasypia. Jeżeli chodzi o sny, to też miałam bardzo realistyczne sny dotyczące mojej ciąży za pierwszym razem jak i teraz :) Mnie też czasami boli brzuch, często czuje jakbym miała w środku ciężkie kamienie :/ ale zauważyłam, że szybko mi przechodzi jak troszkę odpocznę :)

Moja córka tez z nami śpi :/ wybrała sobie łóżko ale tylko po to by było nie do spania buuuu a coraz ciężej mi sie z nią śpi bo strasznie sie kopie.

Mnie brzuch jak na okres bolał w pierwszej ciazy teraz tylko na początku. Za to ja mam często twardnienia :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry