Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w zeszlym roku moj olek byl wlasnie taki jak ta dziewczynka tylko ze wiecej juz chodzil niz raczkowal, wjezdzal, wjezdzal pchaczem w choinke a jak zalapal, ze moze ja cagnac przez pol salonu to dopiero mial radoche. :-) Swieta z dziecmi to sa dopiero prawdziwe swieta :-)
Karolina moja córka tez sie boi Mikołaja, mowi nawet ze jak Mikołaj bedzie w przedszkolu to ona nie pójdzie do przedszkola.
Marciosz dobre to z goleniem tzn gojeniem hahaha

ja zawsze mam dużo ozdób wszędzie świątecznych, Uleczka pewnie będzie nimi bardzo zainteresowana 
Zastanawiam się czy w ogóle choinka w tym roku to dobry pomysł. Mała przelatuje mi przez mieszkanie jak tajfun! Sieje zniszczenie i cieszy się przy tym ogromnie!
Skaka po szafkach, komodach, sięga po wszystko ze stołu, więc na razie nie mam miejsca w które mogłabym postawić bezpiecznie choinkę. A nawet jak je znajdę to podejrzewam, że wpadnie na pomysł że nawet spadające igły z choinki warto spróbować zjeść
Szkoda, że wcześniej nie udało mi się tu dzisiaj zajrzeć.