Dziewczyny gratulacje udanych wizyt!!! Widzę, że się dzieje coraz więcej
ALEXIA gratulacje ! widzę Twoją radość
RSZ będę trzymać kciuki za pozytywne wieści. Myślę, że dla męża będzie to wiele znaczyło, bardzo miły gest.
Schauma no no

Super dzieciaczek
Amko gratulacje dziewuszki
Dziewczyny kurujcie się kurujcie, teraz taka pogoda i sprzyja infekcjom, ale w ciąży trzeba wyjątkowo dbać o to by nie złapać jakiegoś wirusa, bo to może źle wpłynąć na dzidzie.
Co do częstego USG, to rozumiem, że super się patrzy na dzidzie i że to uspokaja, ale często poddawanie dziecka falom z USG nie jest chyba najlepszym pomysłem. Nie chce nikogo zdenerwować, tylko podzielić się wiedzą, czytałam badania amerykańskich naukowców, którzy zalecają ostrożność, gdyż długofalowe skutki poddawania płodu są jeszcze nie zbadane, jeszcze potrzeba kilkudziesięciu lat. Natomiast ostatnio czytam książke ''Poród naturalny'' Iny May Gaskin ( znanej położnej) i tam również kategorycznie wyraża negatywną opinie na temat narażania płodu na ultrasonografie. A właśnie, jak ktoś chciałby się przygotować do porodu i spojrzeć na niego z bardziej humanistycznej niż technologicznej strony to szczerze polecam książke :-)
Pozdrawiam !