reklama

Kwietniowe mamy 2016

Fenika, nise, renia, ania, kitki, alunia, ewe, aniabuu, tusia, martita dziękuję! :D

ania Tobie tez 100 lat i spełnienia marzeń, zdrówka i lekkiego porodu!! :*

przyszedł fotelik samochodowy i ciuszki :D i sól fizjologiczna :) ale póki co wstrzymuje się z wyprawka, ogolocilam konto :szok: a tu zaraz urodziny męża i jeszcze dla niego muszę coś fajnego wymyślić ;) dziewczyny macie jakieś pomysły??

reklama
Hmm jesli chodzi o państwowe to chciałabym na Sterlinga, choć do lekarza chodzę do przychodni w Matce Polce. Myślałam jeszcze o prywatnej nowej pro familii, bo ponoć jak już akcja porodowa się zacznie to muszą przyjąć na nfz.
A Ty gdzie chcesz rodzić?
Matke Polke mam 3 min od domu ale czy chce tam rodzić to nie wiem,choc moj lekarz tam pracuje.myslalam tez o Sterlinga.te prywatne szpitale sa fajne ale zeby sie tam dostac... to chyba musisz zacząć rodzić pod drzwiami ;-)albo tam prywatnie mieć gina :-)

Ja tez mam kolo siebie prywatny szpital. Porod 'jedyne' 6-7 tys :eek: wiec ja podziekuje. To calkiem pryw szpital wiec bez szans. Poza tym trzeba miec zdrowa bezproblemowa ciaze zeby tam rodzic wiec nie wiem czy by mnie w ogole chcieli :D a jak cos z dzieckiem nie tak to od razu i tak do panstwowego szpitala dziecko przewoza

Kitki dokladnie tak jak u nas w Łodzi.prywatne szpitale są super pod warunkiem, że nic się nie dzieje.a jak jest coś nie tak od razu szpital państwowy.Jedyne co jest fajne to warunki w jakich sie rodzi.choć przyznam że dużo sie juz zmienia.I tak sobie myślę, że obojętne gdzie sie rodzi ważne żeby trafić na dobrą położną i lekarza i z jak najmniejszym bólem.a czy na nowym łóżku czy starym nie ma znaczenia :-)

Milka Ania wszystkiego najlepszego !!!

Dziewczyny 5.01 mam wizyte wiec jeszcze trochę czasu a mam obawy co do moich wyników. Możecie mi powiedzieć czy trzecie badanie cukru powinno obniżyć się do poziomu przed glukoza?
Może inaczej. Napisze Wam moje wyniki i powiedzcie mi czy mam powód do zmartwień czy nie.
Pierwsza krew na czczo - 4,21mmol/L
Druga krew po 1 h - 6,38
Trzecia krew po 2 godzinach 5,76

Wartości ref 3,3 -5,5
Dodam że miałam 75g glukozy.

Co o tym sądzicie?

reklama
Majka - ja bede i tak miec cc wiec potrzebuje raczej dobrego lekarza niz pieknej sali. Przez pierwsza dobe bedzie mi pewnie i tak wszystko jedno gdzie leze. Z corka to do pionizowania niewiele pietam bylam oglupiala i ciagle zasypialam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry