Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mi na razie nie widać ale mogą się i po porodzie pojawić, z Damianem dopiero jak urodziłam to mi kilka wyszło na szczęście malutkich trzeba się przyjrzeć żeby zobaczyć na bokach brzucha i na piersiach
ja ciążowych rozstępów jeszcze nie mam... wcześniej miałam trochę na piersiach bo za dojrzewania szybko mi rosły.... Smarujecie się jakimiś preparatami? Ja Palmersem
Bluelovi ja mam juz caly komplet plus fotelik dla starszej wybrany ale pewnie nie dostaniemy wszystkiego od reki, jak będę miała juz wszystko to na pewno się pochwale
ja od 4miesiąca smarowałam palmersem, ale wydawał mi się taki tłusty i słabo się wchłaniał, więc kupiłam elancyl, drogi jak fix, a wg mnie i męża smród po posmarowaniu jest nie do zniesienia, a w butelce ładnie pachnie, mniejsza o to, ale nie pomaga, bo stare rozstępy nie blakną, a nowe wychodza na potęgę...