wiosenka2016
Zaciekawiona BB
a smarowałaś czymś, po jakim czasie zbladły? i jak pootem w kolejnych ciążach?Wiosenka mi w 1 ciazy wyszly wlasnie na udach i piersiach rozstepy ,w 7 na bokach i 9 na brzuchu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a smarowałaś czymś, po jakim czasie zbladły? i jak pootem w kolejnych ciążach?Wiosenka mi w 1 ciazy wyszly wlasnie na udach i piersiach rozstepy ,w 7 na bokach i 9 na brzuchu
Wg mnie jak maja wyjść rozstępy to wyjdą pomimo stosowania kremów.
robiłaś plastykę brzucha? dlaczego? i jak to się ma do kolejnych ciąż?Mi nic nie momoglo zbladly po ciazy dopiero nie wiem ile czasu minelo z brzucha mi duzo wycieli przy plastyce no ale i tak sa jeszcze .
śniło mi się, ze koleżanka była w 9 msc-u ciąży i urodziła chomika
a ja dotykam brzucha i czuję przez skórę i widzę zarys świnki morskiej, nosiłam świnkę morską... tak mi bylo smutno, tak olbrzymie rozczarowanie, ale przekonywalam sama siebie, ze to będzie jednak moja świnka morska, a potem dowiedziałam się, ze one rodzą się z zębami i wtedy mąż wrócił z nocki i mnie obudził na szczęście!
a ten sen byl tak realistyczny, ze szok!