reklama

Kwietniowe mamy 2016

Piersi urosły , stały się bardziej wrazliwe , jeżeli chodzi o nudności to słabo
Rozmiarów zarodka nie znam tylko pęcherzyka który w sobotę 15.08 miał 13 mm :-((
. Czy ktoras z Was miała OM w okolicach 6 lipca i jest w stanie mi napisać coś na temat swoich fasolek i czy słyszały juz bicie serduszka ?

reklama
Oczekująca, trzymam kciuki ! Ja termin mam na 7 kwietnia, na wizycie byłam tydzień temu w poniedziałek w tedy był niby równy 5 tydzień serduszka nie słyszałam a co do wielkości to w sumie nie wiem co zmierzyła pęcherzyk czy macice ? he he a miało w tedy 0,75 cm

oczekująca nie nakręcaj się, czekaj cierpliwie do piątku, a to że nie było widać jeszcze serduszka to jeszcze nic nie znaczy wiesz przecież że to bardzo wcześnie... A to że niby pęcherzyk mały- czasem tak coś lekarz palnie niepotrzebnie i człowiek się potem zamartwia. A ta druga lekarka czy przypadkiem nie było tak że ty jej pierwsza wspomniałaś że lekarz tak mówił i wtedy ona niby potwierdziła? :happy:Skoro mówisz że ona sama na swoim usg nic nie widziała? Niektórzy mają takie sprzęty przedpotopowe jeszcze nie przejmuj się.

Hej. Fatalnie się dzisiaj czuję. Chyba przez te mdłości dopadło mnie jeszcze osłabienie, zimno mi, słabo mam temp. 35.4. W nocy nie spałam, w dodatku nachodzą mnie depresyjne myśli. Jak myślicie co na to osłabienie mogłabym wziąć? Chyba nawet Wit. C nie mogę?

Renia w szpitalu rzeczywiście sprzęt był przedpotopowy i sama to przyznała , ale nastraszyla mnie jak diabli ! To moja pierwsza bardzo oczekiwana ciąża i dlatego tak wszystko analizuje i biorę do siebie ... dziękuję :-)

Ja wg kalkulatora jestem w 10 tyg. jak poszlam na usg to byl tylko pecherzyk. Jednak sie okazało że jest spore przesunięcie i to jest 6 tydz. Bo ja z tych co ma nieregularny okres... Też miałam stracha. Ale sie okazało że z ludzikiem jest ok.

Oczekujaca Dorota ma racje . Popatrzylam na portalu parenting.pl na 5 i 6 tydzień i wymiary są jak trzeba . A jak masz dalej objawy ciazowe to powinno być dobrze. A jesteś senna?

Witaj Karolina :-) to u ciebie podobna różnica jak u mnie będzie między dziećmi :-)
Martita pewnie przebiłam też się zastanawiam dlaczego tak szybko go widać, podobno w drugiej ciąży tak szybko wyskakuje, chodzi o mięśnie i skórę
Mada witaj gratulacje :-) też chcieliśmy z m małą różnicę wieku między dziećmi :-) też mam termin na 7go :-D
Beta ja ciągle mam na coś ochotę teraz na pierogi babci z kapustą i mięsem chyba :-D
Lunka kremy są raczej od 4 miesiąca do smarowania
Oczekująca trzymam kciuki za ciebie, żeby było dobrze, wiem co czujesz wizytę miałam w poniedziałek, czekałam tydzień od pobytu w szpitalu krwawiłam, od razu pojechaliśmy do szpitala, później plamiłam bałam się strasznie czy jest ok i dzięki bogu było, też biorę już drugi tydzień luteinę, nie mogę dźwigać i szleć, muszę się oszczędzać i dużo odpoczywać, na szczęście poprawiło się ale na kilka dni wszystko minęło dzisiaj niestety znowu pojawiły się brązowe upławy ehhh no i idę piątek na ślub i raczej spędzę go na krześle...
Milady u mnie było tylko usg dopochwowe przez te krwawienie pewnie grzebać bardziej nie chciała, ja biorę folik, euthyrox na tarczycę no i teraz luteinę i staram się jeść zdrowo ale teraz zachcianki wygrywają :-P

hej kochane jest u mnie siostrzenica więc nie mam za bardzo czasu na komputer ;-) u mnie mdłości, zawroty głowy i okropny smak w ustach ale nie są wielkie, no i mogę jeść ale tylko wybrane rzeczy, no i spać mi się ciągle chce to straszne jest...co do zdjęć to ja mam już dwa mojego bąbla, a z gorszych rzeczy to znowu mam upławy brązowe ehhh :-( a w piątek idę na ślub przyjaciółki oby się to wszystko poprawiło bo zwariuję :-( jutro mam rocznicę ślubu to troszkę się odstresuję :-D co do diety to ja na pewno po drugim dziecku znowu będę na diecie schudłam teraz około 17kg w 3 msc się potrafię i zrobię to znowu :-D u mnie jutro 7 tydzień jak byłam w 5 tyg i 2 dniu już było widać zarodek i pęcherzyk i bijące serduszko, teraz też

reklama
Ja to bym chciała takich zachcianek doświadczyć , musi być wesoło . U mnie narazie napadowa senność ale tez pobudzenie zwłaszcza rano , wcześnie chce mi sie wstawać.
Dla mnie 3 latka różnicy to optymalnie bo taki bajtel to już samodzielny troszkę no i już nacieszylam sie nią troszkę no bo dla dziecka to im mniejsza różnica to chyba lepsza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry