reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Beata myślisz że to już czas? Jak ja wskoczę w ciążowe ciuch w trzecim miesiącu to co będę nosić w ostatnim :-D Biorąc pod uwagę że mierzę jedyne 155 cm to będę wyglądać przekomicznie :-D

reklama
Ufff dziewczyny a ja myslalam ze to tylko ja musze guzik odpinac ale na szczescie nie:D mi dzisiaj mdlosci daly spokoj ale wczoraj bylo niewesolo...

dorota milego wypoczynku! :-)
gdzie pojechaliscie? :-)

lecę do męża, oglądamy namiętnie "Czas honoru" online, serial wymiata! :-)

Alex, witaj :) ja mam już dwie pary spodni ciążowych, czekają na swój czas. Raczej szybko w nie wskoczę, bo jestem otyła ale jeszcze nie muszę ;)

Dziewczyny pisac co tam na wizytach! :-)

Alex witamy!

Ja raczej nie będę inwestować w ciążowe ubrania, chciałabym przeżyć jakos w legginsach :tak:

Siedzę cały dzień jak na szpilkach :-( Jak to możliwe , że w głowie są tylko te najgorsze scenariusze ? Wkrecilam sobie nawet , że wszystkie objawy mi minęły a tak naprawdę ich prawie nie miałam . Suwaczek pokazuje 6 tydzień i 3 dzien ... zobaczymy co jutro powie lekarz ...

Hej mamuski. Gratuluje udanych wizyt :)
Ja dzis caly dzien jestem jakas nienajedzona. Chodze tylko i miele buzia jak jakas nienormalna hehe Ja mam sporo ciuchow ciazowych, a poprzedniej ciazy brzuch wyskoczyl dopiero po 25tc wiec duzo sie nie nanosilam.

Witam nowe kwietniowe mamy :)

reklama
Hej Alex ;)
Ja was dziewczyny podczytuję ale ostatnio nie mam ani weny, ani siły pisać... 2 ostatnie dni czułam się rewelacyjnie, wychodziłam nawet z domu :-D A dziś niestety znowu pogorszenie od rana i calutki dzień :sorry:
milka tez oglądaliśmy z mężem jak Młody był młody:happy: heh wieczorem już spał a my wtedy seansik :happy:

z ciuchów też głównie na legginsy stawiam potem kilka bluzek dokupię szerszych, tshirtów i wsioo rybka
a smarować smaruję się codziennie mleczkiem zwykłym tak jak normalnie, ja uważam że żeby skóra była mocna i odżywiona przede wszystkim trzeba od wewnątrz zadbać o nią i wtedy zwykły balsam wystarczy, po 1 ciąży mam kilka niestety na piersiach i na bokach na szczęście nie wiele, nieduże i w ogóle to mało widoczne :)

Do góry