renia1321
Fanka BB :)
Martita nie wiem czy bardzo nie przyjemnie te twardnienia no trochę na pewno ale jednak mi to szybko przechodzi jak tylko się poloze....
Prawie dziś zemdlalam dziewczyny dobrze ze w domu i dobrze że to 12 była po prostu się położyłam i zdrzemnelam... chciałam tylko odkurzyc i jak wstałam to mnie ścielo z nóg :/ I właśnie o takie sytuacje się boje żeby mi się nie przytrafiły jak będę sama z Damianem :/
Prawie dziś zemdlalam dziewczyny dobrze ze w domu i dobrze że to 12 była po prostu się położyłam i zdrzemnelam... chciałam tylko odkurzyc i jak wstałam to mnie ścielo z nóg :/ I właśnie o takie sytuacje się boje żeby mi się nie przytrafiły jak będę sama z Damianem :/
ja za to jako dziecko lunatykowalam czesto i rodzice mnie pilnowali zebym ze schodow nie spadla na wczasach zastawiali na noc wejscie to pamietam. Podobno kiedys w nocy prawie wyszlam z domu
wszyscy w domu spali. Ojciec wracal z pracy przed polnoca wchodzi na pietro a przed drzwiami ja...w pizamie owinieta koldra. Pyta co robie a ja zeby mnie puscil bo ide. A on do mnie 'ale gdzie idziesz z ta koldra przeciez jest noc' a ja ze zloscia ' to nie koldra to recznik wlasnie ide na plaze' 
czytalam ze to dziedziczne .eh.