reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2016

nieśmiało się witam

dziś zrobiłam drugi tes(na pierwszym był cień cienia) i kreska trochę ściemniała.. poleciałam na betę i wynik 86,0 mIU/m trochę sie martwię ze mało mam dziś 31dc ale owulacja była ok 20dc.. jestem po dwóch poronieniach proszę o kciuki.. termin mam na 26 kwietnia.

któraś robiła może betę na potwierdzenie ciąży?? jakie wyniki miałyście??

Ja tez jestem po dwoch stratach wiec wiem co czujesz, tule mocno i trzymam kciuki za ta ciaze. Bedzie dobrze, oszczedzaj sie jak nigdy wczesniej bo pod sercem nosisz swoj skarb :)

MiLadyyy o zesz jaka reakcja cudowna mamy no nie powiem hehe Dobrze, ze chociaz pozniej sie sprostowala. Moim zdaniem powinnas pogadac z mama o tym jak sie czujesz gdy tak mowi do ciebie. Moi tesciowie tez bardzo wierzacy i nalegali na slub, co spotkanie czy rozmowa to zawsze tekst kiedy slub albo kiedy wkoncu przestaniemy zyc w grzechu. Szalu dostawalam ale ich rozumialam. Wesele zrobilismy nie dlatego ze gadali a dlatego ze sie kochamy.

Oczekująca1988 superrr :)

Milka my w uk nie mamy innego wyjscia niestety. Z synkiem tez tak testy robilam ( kupowalam na ebay po 30szt)

Dopisuje sie do wiecznie spiacych i zmeczonych, nic mi sie nie chce

Ostatnia edycja:
reklama
Annika to mnie z kolei scina okolo poludnia i tak trzyma do 14. zobaczysz, szybko zleci do środy!! :-) ja pierwsza wizyte mam dopiero za 2 tygodnie, a pierwsze usg bede miec za 8 mialam tygodni! :-/

Karolina ja właśnie zrobilam ten test Clearblue digital ktory pokazuje w ktorym sie jest tygodniu od zaplodnienia pod wzgledem ilosci hcg i tydzien temu

ja ide sie zapisac dopiero w przyszlym tyg, wizyte mi ustawia i tak na ok 9tc wiec do kitu. Normalnie bym pojechala prywatnie ale teraz mi szkoda kasy jak mam malego, za 50f wole jemu cos kupic.

ucielo mi odpowiedz :-/

dopisze tylko ze tydzień temu mialam 2-3 tygodnie od zaplodnienia a dzisiaj wyszlo 3+ czyli ponad 3 :-) beta rosnie!! :-D

Tusia bylam na corfu, pieknie tam ale wracajac mielismy takie turbulencje ze lecielismy w dol, wszyscy krzyczeli i plakali. Masakra, myslalam ze umre. Nigdy nie zapomne i latac juz sie boje

hey! chetnie bym do was dolączyła, ale musze sie jeszcze upewnic czy wszystko ok. test pozytywny zobaczylam juz ponad tydzien temu, ale..
mam córke, 6 letnia, staramy sie z mezem o dzidzie juz od 2,5 lat. 2 lata temu byłam w ciąży pozamacicznej, stracilam dzidzie i jeden jajowód, ledwo uszlam z życiem. druga cize straciłam 1, 5 roku temu (puste jajo). po leczeniu farmakologicznym znow jestem w ciazy, w pon pierwsze usg, to bedzie ok 5t5d. mam nadzieje ze jest we własciwym miejscu... mieszkam w uk, wiec o becie moge zapomniec:no:

reklama
dodam ze strasznie meczy mnie sennosc, zwłaszcza popołudniami i bola piersi .

dziewczyny czy widziała juz którach z was w ok 6 tyg oprócz pęcherzyka coś wiecej? strasznie sie boje powtorki :(

czy któras z was jest moze na zastrzykach clexane?

Do góry