reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Sweetka - przy holestazie to na bank proby watrobowe ale chyba tez cos jeszcze. Ale spokojnie bo te swedzenia sa w specyficznych miejscach wiec jak sam brzuszek swedzi to wiadomo ze od napietej skory

Kitki wiem, wiem. Narazie nie planuje robic. Ale jakby mnie dopadło to wolalabym wiedziec co zrobic. A co do niespania. Tez mi sie zdarzaka noce ze nie spie do 2.00 a budze sie o 6.00 ..potem na raty śpię w ciagu dnia

W pierwszej ciąży jakos pod koniec ciazy robiłam badania w kierunku cholestazy, ale mnie bardziej brzuch swedzial. W tej nie swędzi mnie nic,kilka razy piersi ale to jeszcze w pierwszym trymestrze.

sweetka badania na cholestazę to próby wątrobowe, tu zwane LFT, poziom enzymow ALT i AST i bilirubina. jak powiesz lekarzowi albo w laboratorium, ze chcesz badania na wykluczenie cholestazy to oni Ci już pelen pakiet zrobią.

dzięki dziewczyny za slowa otuchy! poukladalam to sobie w głowie i wiem na czym się skupiać. jutro dowiem się więcej i dam wam znac jak po wizycie.
póki co to przespalam pół dnia :szok: jak M wrócił z nocki to ja juz tez się z wyrka nie ruszyłam ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry