ania.orz
Fanka BB :)
Ni_kusia dobre! Bez obrazy, ale takiego hitu dawno nie slyszałam! Uwielbiam kobiety w ciąży [emoji12]
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ni_kusia dobre! Bez obrazy, ale takiego hitu dawno nie slyszałam! Uwielbiam kobiety w ciąży [emoji12]
dzien doberek, przyjmiecie mnie?
Ola, syn trzylatek, poronienie jesienia zeszlego roku.
malo we mnie optymizmu po poronieniu, ale mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze.
koncowka czwartego tygodnia, jeszcze nie zdazylam suwaczkow machnac![]()
dzien doberek, przyjmiecie mnie?
Ola, syn trzylatek, poronienie jesienia zeszlego roku.
malo we mnie optymizmu po poronieniu, ale mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze.
koncowka czwartego tygodnia, jeszcze nie zdazylam suwaczkow machnac![]()
ja tez wole faceta lekarza...Zdecydowanie jestem tez za lekarzem mężczyzna,bo jedna to mnie wtedy gimnazjalistke straszyla na wstepie ze nigdy nie zajde w ciaze i kazala mame poprosić, a ja ryczalam jak nie wiem co,a druga to mnie tak zbadala ze myslalam ze mi tam wszystko roztargala,bo podobno ja oklamalam ze nigdy nie wspolzylam...blony nie mialam i to ja do tego przekonalo..nigdy nie zapytala czy nie uprawiam jakiegos sportu -w tym przypadku intensywna jazda konna, który mogl mi "zlikwidowac" ja. Później po tym badaniu czytalam duzo i nawet przy skoku przez kozła na wf mozna stracic blone jak sie ma cienka...
![]()
Ja zaczelam duzo sikac w sumie jakos rowno z terminem miesiaczki,no moze dzień po i tak sie trzymalo prawie miesiac,a teraz chodze mniej i w nocy juz nie zwykle. Cycuszki to mnie bolaly od przed @ spodziewanej,ale to norma,ale sie zmienily jakos początkiem 4tc o tak sb rosna troszke i dalej bolą ale mniej.brzuch boli codziennie od spodziewanej @dziewczyny macie jakies objawy? Oprocz braku @? kiedy Wam sie zaczely?
Hejdziewczyny macie jakies objawy? Oprocz braku @? kiedy Wam sie zaczely?