Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z zalecenia lekarza ? Czy sama?Ja na razie biorę metformax kwas foliowy Wit d3 1000j i utrogestan (czeski, lepiej wchlanialny progesteron)
Jasne że z zalecenia. Metformax będę powoli odstawiac a utrogestan biorę na podtrzymanie ze względu na stratę w kwietniu. Wit d bo miałam krytyczny niedobór (myślę że stąd też straciłam ciaze) i brałam 6tys a mam zmniejszyć teraz na 1tysZ zalecenia lekarza ? Czy sama?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj my za rok szkole, juz sie boje[emoji15]Margana my dopiero od września zaczynamy przygodę z przedszkolem... na szczęście [emoji14]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie badalam nigdy poziomu wit d3. Chyba czas na to.Jasne że z zalecenia. Metformax będę powoli odstawiac a utrogestan biorę na podtrzymanie ze względu na stratę w kwietniu. Wit d bo miałam krytyczny niedobór (myślę że stąd też straciłam ciaze) i brałam 6tys a mam zmniejszyć teraz na 1tys
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polecam. Dużo się naczytalam o wpływie Wit d na płodność a moja lekarka odrazu kazał a mi sprawdzić poziom. Dwa miesiące i ciążaNie badalam nigdy poziomu wit d3. Chyba czas na to.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom