Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mialam wklejac[emoji4]Ten tydzień to chyba cały w wizytach jest![]()
Codziennie ktoś wiec szybko zleci do piątkowej wizytyMialam wklejac[emoji4]
PAŹDZIERNIK
02 (----:----) majorka1988 / usg prenat. /
04 (08:15) Annawr / gin /
03 (12:15) malger / usg gen. + prenat /
05 (16.30) Brązowooka / prenatalne /
05 (----:----) kredka82 / pierwsza wizyta w szpitalu /
06 (14:00) Dagi89 / usg prenat. /
06 (14:30) kwiatuszekq20 / bad. prenat. /
Kogo nie ma dopisanego to pamietajcie ze - a gdyby tak - prowadzi kalendarz wiec wposujcie co i kiedy[emoji6]
Czesc Dziewczyny,
Jestem bardziwj na forum majowym, ale jako ze termin mam graniczny na 1 maja to Wasze forum tez podgladam
Chcialam spytac o pappa. Robila juz ktoras z Was? Ile placilyscie? U mnie jedna kolezanka 550, ja sie zapisalam i ma kosztowac 600, a inna kolezanka zrobila badania krwii za 80 i poszla na usg genetyczne za ktore zaplacila 250 i tam jej wyniki z krwii wprowadzili i obliczyli pappe. Zastanawiam sie skad takie roznice w cenie (lokalizacja Warszawa).
Pozdrawiam serdecznie!!
W Gdansku znalazlam usg za 200zl ale bylo i za 400. A pappa gdzies widzialam tez za 200zlCzesc Dziewczyny,
Jestem bardziwj na forum majowym, ale jako ze termin mam graniczny na 1 maja to Wasze forum tez podgladam
Chcialam spytac o pappa. Robila juz ktoras z Was? Ile placilyscie? U mnie jedna kolezanka 550, ja sie zapisalam i ma kosztowac 600, a inna kolezanka zrobila badania krwii za 80 i poszla na usg genetyczne za ktore zaplacila 250 i tam jej wyniki z krwii wprowadzili i obliczyli pappe. Zastanawiam sie skad takie roznice w cenie (lokalizacja Warszawa).
Pozdrawiam serdecznie!!