Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj po wizycie, ale z tych emocji padlam sama nie wiem kiedy. Może pewne informacje będą którejś potrzebne to pisze

Duphaston i luteine odrzucam w 13tyg ciąży, najlepiej zakończyć 12tydz6dz, ale przez tydzień poprzedzający zmniejszamy dawkę, żeby nie odrzucać nagle, bo może dojść do krwawienia, które nie powinno być groźne, ale można tego uniknąć.
Bóle brzucha i plamienia nie powinny nas martwić dopóki nie ma krwawienia lub skrzepow.
Ja 10tydz3dni i miałam już usg przez brzuch, wszystko było fajnie widać

Dzidzia mi pomachala rączką, ale tylko jedna chciała się przywitać i noe chciały razem pozowac do zzdjęcia jak to lekarz powiedział

Zna już któraś płeć Maluszka? Bo nam się juz udało jednego ustalić, ale podzielę się informacjami jak będę wiedziała dwójki

Ja mam prenatalne 16.10 alw mialam skierowanie i w klinice w Krakowie mam wszystko za darmo. Stres przed tym badaniem mam ogromny.
Pytałam lekarza o mój jadlowstret do wszystkiego i mi powiedział że nawet do 20tygodnia nie będziemy się przejmować, ale mam pilnować płynów 2l dziennie ma być wypite. Tej normy niestety też nie spełniam

Chyba tyle z newsów