StKarolina
Fanka BB :)
Dzięki.Mam nie polecam nawet z leistym katarkiem sobie nie radzi... polecam KATAREK do odkurzacza
A więc muszę się przekonać do tego do odkurzacza.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki.Mam nie polecam nawet z leistym katarkiem sobie nie radzi... polecam KATAREK do odkurzacza
Ja mam mocz co wizytę ,bo mi bakterie wychodzą.Teraz czekam czy leczenie pomogło czy od nowa,a krew jak jest w normie to nie daje mi przy każdej wizycie.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Też liczę ,ze ten mocz w końcu doprowadze do ładu.Piję tą żurawinę i wodę z cytryną i zobaczymy.Dzień dobry dziewczyny,
No ja niestety też dziś musialam na wizyte sie udac, bo podejrzewam ponowne zapalenie pęcherza. Narazie lekarz wziął próbkę moczu, przepisał mi kolejne antybiotyki ale z nimi poczekam aż cos wyjdzie w laboratorium. Ostatnio uparcie wcinalam szpinak, nawet zupe szpinakowa sobie ugotowalam, a teraz czytam ze on zawiera bardzo duza ilość fosforanow ktore moga powodowac zapalenie pecherza. No to cierp ciało jak Papajem sie być chciało...:/
Wiec żurawinka i cytryna z woda, cicha nadzieja ze przejdzie..
Też liczę ,ze ten mocz w końcu doprowadze do ładu.Piję tą żurawinę i wodę z cytryną i zobaczymy.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak naprawdę boimy się tego co wcześniej było dla nas najcięższe - teraz wcale nie musi[emoji5] musimy dodawać sobie otuchy bo inaczej zwariujemy[emoji6] poza tym też uważam że pod koniec ciąży same będziemy pisać że już nie możemy doczekać się porodu - no dobra może nie samego porodu ale tego aby maluszek był już z nami[emoji5]Ja właśnie szycia nie- po ostatnim szyli mnie długo-brak rozwarcia,połóg przeżyłam spoko,ale ten czas dopóki się nie urodziła-dramat...
Mi na bakterie w moczu w pierwszej ciąży lekarka zapisała żuravit i miałam już brać do porodu - później już bakteri nie mialam[emoji5]Dzień dobry dziewczyny,
No ja niestety też dziś musialam na wizyte sie udac, bo podejrzewam ponowne zapalenie pęcherza. Narazie lekarz wziął próbkę moczu, przepisał mi kolejne antybiotyki ale z nimi poczekam aż cos wyjdzie w laboratorium. Ostatnio uparcie wcinalam szpinak, nawet zupe szpinakowa sobie ugotowalam, a teraz czytam ze on zawiera bardzo duza ilość fosforanow ktore moga powodowac zapalenie pecherza. No to cierp ciało jak Papajem sie być chciało...:/
Wiec żurawinka i cytryna z woda, cicha nadzieja ze przejdzie..
Dziewczyny no to się porobiło z tymi infekcjami u Was i przeziębieniami.
Zdrowia dla Wszystkich :***
Czy boje się porodu? Nie, wcale. Nie wiem czemu tak mam i samej sie sobie dziwię.
W dzieciństwie w wieku 5 lat przeszłam operacje serca, leżałam prawie miesiąc w szpitalu. 12.10 mam wizytę u kardiologa, który ma zdecydować czy są jakieś przeciwskazania do porodu naturalnego. Pytalam się w maju, jeszcze przed zajściem w ciaze jak on to widzi i mówił ze serce jest całkowicie zdrowe i mogę spokojnie rodzic. Użylo mi, bo jeśli się tylko da to chce uniknąć cesarskiego cięcia. Zobaczymy czy podtrzyma decyzję jak juz rzeczywiście jestem w ciąży.
Zainteresowałam się hipnoporodem. Najprawdopodobniej kupie kurs na cd i jeśli będę rodzic naturalnie to przy pomocy tej metody
Ja też o takiej metodzie nie słyszałam. Napiszesz coś więcej?[emoji5]Kurcze nawet o tym nie słyszałam...![]()