Czesc dziewczyny, ja od nowa przeziebiona jestem [emoji17] jak na zlosc mam nawrot chorobska i czuje sie fatalnie.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt.
Moim zdaniem plec dzidzi na 100% bedziemy wiedzialy jak sie urodzi, bo teraz to nawet jak lekarz powie np. w 20 tc to i tak stuprocentowej pewnosci nie mamy. To jest tylko,ze tak powiem domniemane. Nie raz spotykamy sie z sytuacjami, ze lekarz powie :"bedzie chlopczyk na 100% " ,a rodzi sie dziewczynka i na odwrot . I kobitka cala ciaze zyla w przekonaniu,ze bedzie miala syna ,nakupila pierdul dla chlopczyka i urodzila sie dziewczynka o i zonk .
@Aguska11 pytalas czy minal wstret do zapachow lub do jedzenia? W tej ciazy to ciezko powiedziec, bo ona nadal trwa [emoji5] Moge powiedziec jak to bylo w poprzedniej ciazy. Mialam wstret do perfum Rush Gucci. Niestety tak mi zostalo do tej pory, a np nigdy (przed ciaza ) nie lubilam miesa owczego, a w ciazy z corcia polubilam i lubie do tej pory. W aktualnej ciazy mam wstret do bardzo duzej ilosci pokarmow i zapachow. Mam nadzieje, ze mi tak nie zostanie, bo przestalam jesc moje ukochane ogorki kwaszone, pomarancze, czesciej mam ochote na miesko wolowe.
A dzis zgrzeszylam zjadlam jajko na miekko tak mi sie go chcialo nieziemsko bardzo -musialam no [emoji6]
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"