Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chłopaki średnio sie dogadują-ale to wina-ojca-dziadków zawsze jeden był traktowany jakby nie był ich wnuczkiem
Czasami aż wychodzę z siebie[emoji6] gdyby to była moja decyzja to bym sprzedała i kupiła gdzie indZiej mieszkanie - ale to jest tylko mojego męża ( już teściowej o to zadbali przed ślubem). Były chwilę że niewiele brakowało abym się z mała spakowała w wróciła do rodZiców[emoji19]Cześć lucky789 hehe mi też trochę zajęło przeczytanie wszystkiego...matko ten sam blok to musisz mieć stalowe nerwy! To z pewnością niesamowite uczucie! Ciesze sie razem z toba@[emoji4][emoji4]Ja tez wyczekuje pierwszych ruchów ale narazie jeszcze cisza.. .A w którym tyg jesteś???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna - trzymam kciuki za dobre wyniki[emoji106] i faktycznie najlepsza metoda to znaleźć sobie zajęcie aby nie mieć czasu myśleć[emoji6]Dziewczyny jakoś ostatnie dni bardzo sie stresuje tymi wynikami Pappa. Wczoraj nawet nie mogłam spać... Chyba za duzo sie tu naczytalam... I jednej z nas USG wyszło dobrze a pappa nie.. U nas na USG bejbik miał NT 1,7 mm. U mnie juz tydzień minął a wynikow z pappa( tzn. na prawdopodobieństwo wad genetycznych) brak. Dzwoniłam tam ale chyba za późno bo po 15.00 nikt juz nie odebrał. Teraz zostaje mi przetrwać weekend, staram sie jakoś odwrócić myśli ale niestety zmartwienie to wraca do mnie jak bumerang.. Czy tylko ja jestem tak niecierpliwa??
Bardo przykre[emoji17] ja się trochę martwię że córcia po narodzinach maluszka poczuje się odsunięta - wiadomo że taki maluszek ma etapy wiszenia na piersi, ciągłej opieki itp. Będę robić wsZystko aby każda wolna chwilę poświęcać jej aby czuła się równie ważna[emoji5]przykre takie nierówne traktowanie![]()
szczególnie ze kochasz dzieci jednakowo
![]()
Musi być dobrze! Choć sama pewnie też bym się stresowała i chciałbym zobaczyć wynik jak najszybciej.Dziewczyny jakoś ostatnie dni bardzo sie stresuje tymi wynikami Pappa. Wczoraj nawet nie mogłam spać... Chyba za duzo sie tu naczytalam... I jednej z nas USG wyszło dobrze a pappa nie.. U nas na USG bejbik miał NT 1,7 mm. U mnie juz tydzień minął a wynikow z pappa( tzn. na prawdopodobieństwo wad genetycznych) brak. Dzwoniłam tam ale chyba za późno bo po 15.00 nikt juz nie odebrał. Teraz zostaje mi przetrwać weekend, staram sie jakoś odwrócić myśli ale niestety zmartwienie to wraca do mnie jak bumerang.. Czy tylko ja jestem tak niecierpliwa??
Ja robiłam pappa w pl- miałam czekać do 3 tygodni ale ju po tygodniu dzwonili z gotowymi wynikami.Dziewczyny czy któraś z was robiła ten test pappa-jeśli tak jak długo czekałyście na wynik?
Iguśka moja św.trójca już duża-najstarszy na 19 lat,pośredni chodzi do 2 gimnazjum,a córcia 8 lat.I żeby było zabawniej w kwietniu rodzę a w maju młoda idzie do komuni-to bedzie sie działo
![]()

A ja dziś mam ochotę na karmi....
Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app
Trzeba wierzyć że będzie dobrze... Ja na razie mam możliwość zrobienia ponownie usg i do tego test pappa Ale się waham...
Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app
U mnie NT 1.5Dziewczyny jakoś ostatnie dni bardzo sie stresuje tymi wynikami Pappa. Wczoraj nawet nie mogłam spać... Chyba za duzo sie tu naczytalam... I jednej z nas USG wyszło dobrze a pappa nie.. U nas na USG bejbik miał NT 1,7 mm. U mnie juz tydzień minął a wynikow z pappa( tzn. na prawdopodobieństwo wad genetycznych) brak. Dzwoniłam tam ale chyba za późno bo po 15.00 nikt juz nie odebrał. Teraz zostaje mi przetrwać weekend, staram sie jakoś odwrócić myśli ale niestety zmartwienie to wraca do mnie jak bumerang.. Czy tylko ja jestem tak niecierpliwa??
Kurcze przeczytać wszystko to jak książkę całą

nie ma to jak samemu wysprzatac, bo wiadomo, ze efekt końcowy na 5. A co najlepsze znowu jem wszystko ze smakiem i nawet kawa jest smaczna jupii