Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja romanse lubię. Mam za sobą i serię Greya i Crossa i Uwikłanych. Nie lubię skupiać się na jednym gatunku, [emoji16] ostatnio Kinga próbowałam czytać ale to chyba nie moje klimaty..
![]()
Kredka no super [emoji4] wlasnie przeczytalam i twierdza,ze musze to podeslac mojej M [emoji4] jeszcze dzis. Ciekawa jestem co powie? Chociaz duzo z tego moj M probuje i nawet mu sie udaje [emoji38]Dziewczyny koniecznie przeslijcie Waszym m!
Link do: Jak przetrwać ciążę? Poradnik dla mężczyzn.
Trzymam kciuki[emoji106] [emoji10]Kredka no super [emoji4] wlasnie przeczytalam i twierdza,ze musze to podeslac mojej M [emoji4] jeszcze dzis. Ciekawa jestem co powie? Chociaz duzo z tego moj M probuje i nawet mu sie udaje [emoji38]
Dzieki kochane za kciuki [emoji11][emoji11][emoji11]
Wizyte mam o 10.00 wiec po zdam relacje.
A i dzien dobry [emoji4]
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"
Trzymam kciuki za Maluszka [emoji4]Ja od kilku dni czuje takie jakby smyranie pod skora no I oczywiscie wpatruje sie wieczorami w brzuszek czy oby sie cos nie poruszyl [emoji6]
Jutro mam to usg szczegolowe ,ktore umowilam po zlych wynikach pappa wiec trzymcie kciuki [emoji4]
"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"