Ja też tylko mięsko, mój P resztę. W sobotę wesele jeden plus że golonek, flaczków, śledzików będę miała pod dostatkiem [emoji6]
![]()
Ja też chcę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też tylko mięsko, mój P resztę. W sobotę wesele jeden plus że golonek, flaczków, śledzików będę miała pod dostatkiem [emoji6]
![]()
Tylko czy P bedzie zadowolony... bo my się pobawimy 1-klasa. PS. Ostatnio po 4 wesela I komunie rocznie a na ten rok nic się nie zapowiada...Iwona Waw nie ma sprawy, idziemy razem. P zostanie w domu z dziećmi [emoji4]
![]()
Kobietom w ciąży się nie odmawia, więc wiesz [emoji38]
![]()
Mięsko z golonki jest mega delikatne, na bank polubiszNigdy nie jadlam golonki![]()
Zawsze mi się to takie tłuste wydawało [emoji14] Czas nadrobić, musze znaleźć miejsce gdzie to tutaj robią.
Teraz się zacznie sezon na dziczyzne [emoji14]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ten tydzień tez szybko zleci, zobaczyszDo mojej wizyty jeszcze tydzień. Zleciało mi jakoś szybko, teraz to wesele to weekend zleci moment. Też już nie mogę się doczekać. No i ja także życzę dziewczynom udanych wizyt. [emoji4]
![]()