Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz nie jestem fizjoterapeuta. To bardziej wyprostowana pozycja niż z fotelika samochodowego. Nigdy nie spotkałam się z ostrzeżeniami w takim kontekście. Jak samemu trzyma się maleństwo w wannie na moje oko pozycja jest taka sama o ile nie bardziej wyprostowana. Nie nazwałabym tego skuleniem, dziecko leży sobie swobodnie co daje dwie wolne ręce dla rodzica.A w tym hamaczku nie niszcza sie plecki maluszka? Bo taki skulony wtedy chyba jest
A w tym hamaczku nie niszcza sie plecki maluszka? Bo taki skulony wtedy chyba jest
Właśnie wczoraj też czytałam na temat butelek Lovi i chyba zakupie z tej firmy.Butelki plastikowe czy szklane? Jaka firma? Ja chyba Lovi
Witaj [emoji4]Cześć dziewczyny chętnie do Was dołączę
Jakiś czas temu udzielałam się na wątku staraniowym, ale z różnych przyczyn zrezygnowałam.
U mnie obecnie 16+2, a od jakiegoś miesiąca wiemy, że będzie synek
To moja pierwsza ciąża więc myślę, że to forum mi się przyda![]()
Oj mam nadzieje ze jej tak nie zostanie bo mamusia lubi w nocy spać.Cześć dziewczyny chętnie do Was dołączę
Jakiś czas temu udzielałam się na wątku staraniowym, ale z różnych przyczyn zrezygnowałam.
U mnie obecnie 16+2, a od jakiegoś miesiąca wiemy, że będzie synek
To moja pierwsza ciąża więc myślę, że to forum mi się przyda![]()