Sylwiakp
Fanka BB :)
o widzisz. a u mnie właśnie 3.2 i trzy razy ani drgnie zaczęłam się zastanawiac heheJa miałam urobilinogen podwyższony. Norma do 3,2 a u mnie był 17. Ginek zlecił badania wątroby ale wyszły ok. Gdybym mu nie powiedziała to nie zwrócił by na to uwagi bo mówi że ciąży nie zagraża.
dobrze ze u Ciebie wszystko ok z wątroba!
u mnie zawsze kazali na czczo i z tego co widze to najwięcej ludzi chodzi w godzinach porannych (podejrzewam że z tego właśnie względu-szybciej coś zjedzą po badaniu)Można zjeść. Tylko cukier musi być na czczo. W poniedziałek byłam w lekarza, dostałam skierowanie akurat na morfologię i pani sama mi mówiła żeby przyjść po śniadaniu.
Link do: Jakie badania krwi należy robić na czczo? - Polki.pl
dokładnie jak @Magdalenams opisałaUrobilinogen to chodzi o bilirubine? Bo tak mam w wynikach moczu napisane. Caly czas mam nieobecne, gdzie zakres referencyjny jest nieobecne
jesli mogę, to odradzić wino z Piotra i Pawła czerwoneZ tego co ja się dopytywałam to morfologia na czczo.
Kobitki, ale za mną chodzi jakieś winko, drink... ogólnie alkohol, aż się dziwie ! Ale chce się tego, czego nie można mieć. Na pewno na dniach kupię sobie jakieś winko bezalkoholowe i wypróbuję, bo nigdy nie piłam.
Jeżeli macie ochotę się zapoznać z winami bezalkoholowymi i tym gdzie je kupić to wklejam fajny tekst
Link do: Wino bezalkoholowe - które najlepsze? (panel)
mi też brakuje wina, albo whisky z colą... ahh