Heda
Fanka BB :)
Może być po śniadaniu. Wychodzą niewielkie rozbieżności. Jeśli wyjdzie źle zawsze można powtórzyć na czczo. Ja często robię badania o 10 czy 12 i nie czekam tyle głodnaKochane morfologia na czczo czy można zjeść śniadanie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może być po śniadaniu. Wychodzą niewielkie rozbieżności. Jeśli wyjdzie źle zawsze można powtórzyć na czczo. Ja często robię badania o 10 czy 12 i nie czekam tyle głodnaKochane morfologia na czczo czy można zjeść śniadanie?
Biorąc pod uwagę to że mała wcale nie jest taka mała to wolałabym rodzić wcześniej. Ja sama jestem drobna raczej i pewnie jak będzie dzidzia duża to dostanę skierowanie na cc, a jeśli urodzę wcześniej te 2tyg to będę mogła spróbować sn. [emoji4]2 tygodnie przed lub dwa tygodnie po to raczej taki możliwy margines, a jeśli córeczka będzie tak ładnie przybierać to wcześniejszy poród nie zaszkodziteż slyszalam ze jak przy pierwszym jest wczesniej to drugi moze być podobnie, to samo w drugą stronę wiec ja sie znowu martwie ze będę sie kulac dłużej niż powinnam
![]()
Ja tez mam już wszystko kupione dla chłopcaO kurde!!! Lepiej żeby u mnie takich jaj nie było bo ja już kupiłam kilka ciuszków typowo dla chłopca hehehe
pościele, ciuszki, kocyki itp 

mam nadzieję, że nasz synuś pozostanie synkiem do końca
Lekarz nawet powiedział, że ewentualna zmiana może nastąpić jeżeli na początku stwierdzi się córcię, ale nie odwrotnie 
a tu jednak widać, że wszytko jest możliwe 
Ja w NO to komplet badań dla I trymestru robiłam zaraz po wieczornej wizycie u mojej lekarki (ok godz 19). Lekarka powiedzila, że to bez znaczenia czy zrobię rano przed śniadaniem czy wieczorem. Jedynie obciążenie glukozą (u mnie odpada) wykonuje się na czczo oraz badanie moczu po 12h - najlepiej próbka z nocy. Gdy przyjechałam do szpitala na badania bez śniadania to pielęgniarka kazała szybko zjeść kanapkę. Nawet jak w VIII byłam w PL i robiłam Beta-HCG to też pielęgniarka kazała przyjść następnego dnia po śniadaniu.ja sugeruje się tym co mi lekarz mówi - a każdy zalecał tak samo, jeszcze nie zdarzyło mi się usłyszeć że morfologie robi się po śniadaniu.
z tego co czytałam to dużo dziewczyn też szło rano , ja słucham się zaleceń i wolę iść z rana na czczo, ale jeśli u Ciebie mówią że nie trzeba, to chodź po śniadaniu![]()
Niekoniecznie. Syn urodzony w 38tc, córka w 40tc.Racja. Ale lekarz już mnie straszy. I mówi że skoro pierwsze 2tyg przed terminem rodziłam to drugie pewnie też. Że to już taka moja uroda.