Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NieReese jesteś z huty? Ja tak, tyle ze aktualnie w uk mieszkammoże kiedyś uda się na kawę umówić
Ja tez jutro mam wizytę o 2.30pm mojego czasu. Z jednej strony się martwię z drugiej staram się wybić ze łba te durne myśli (jakiś taki ciężki dzień mam dziś...)
Tu w uk dają jakies darmowizny ale kiedyś było tego więcej.
O hemoridach się nasluchalam od mamy i koleżanek... nigdy nie miałam i póki co się ich wystrzegam!No boli tam gdzie spojenieod przodu. Ja w pierwszej ciąży miałam na kości ogonowej guzka z ropą to też hardcore
Przypadłości ciazowych jest od piernika. No i te nieszczęsne hemoroidy![]()
Hej! Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu!
Jak odczuwacie ból spojenia? Boli bardziej z przodu z tylu czy jak?Mnie jeśli już to pobolewa kość ogonowa i okolice bo mam mocno odstajaca do tyłu.
Ja robiłam z 2 pomarańczy i 1 cytryny do tego kawałek imbiru ok 4cm i miódCześć dziewczynyU mnie poprawa samopoczucia, prawie pozbyłam się przeziębienia i mogę w miarę funkcjonować. Niestety zbytnio nie mogę szaleć bo zaraz dostaję zadyszki i sapię jak stary dziad. Nie wiem co będzie później jak już brzuszek bardzo urośnie bo z tego co doktorka mówiła to ma być gorzej z oddychaniem, także ja już czekam na tą zimę żeby szybko przyszła i szybko poszła
A co do świąt i zimy to właśnie u nas prószy śnieg i robi się biało!
Tak poczytałam Wasze posty o porodach i trochę się przeraziłam i zaczęłam coraz bardziej o tym myśleć. Pierwszy poród, więc człowiek nie wie co go może czekać.
@Heda możesz podać przepis na tą miksturęLubię takie domowe eliksiry!
A co w takim pudełku się dostaje?![]()
Ja maluchom też dolewam do picia w końcu to bomba z Wit C. Ja mam jeszcze syrop z pigwy i też popijam z ciepła herbatką...@Heda dziś się skuszę na przepis! Ja zdrowa, ale mój mąż uparty osioł nie chce wypić nawet herbaty z miodem i cytryną! Gorzej niż z dzieckiem, a słyszę że mówi przez nos... będę mu to wlewać do wody, bo tylko to uparty pije.![]()