kb.karola90
Fanka BB :)
Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał a jak nie to możecie się komuś przyda. Dzisiaj w 5 10 15- 50% zniżki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem że są różne w moim akurat był krem sudocrem, smoczek do butelki lovi, pampersy i cała masa próbekCześć dziewczynyU mnie poprawa samopoczucia, prawie pozbyłam się przeziębienia i mogę w miarę funkcjonować. Niestety zbytnio nie mogę szaleć bo zaraz dostaję zadyszki i sapię jak stary dziad. Nie wiem co będzie później jak już brzuszek bardzo urośnie bo z tego co doktorka mówiła to ma być gorzej z oddychaniem, także ja już czekam na tą zimę żeby szybko przyszła i szybko poszła
A co do świąt i zimy to właśnie u nas prószy śnieg i robi się biało!
Tak poczytałam Wasze posty o porodach i trochę się przeraziłam i zaczęłam coraz bardziej o tym myśleć. Pierwszy poród, więc człowiek nie wie co go może czekać.
@Heda możesz podać przepis na tą miksturęLubię takie domowe eliksiry!
A co w takim pudełku się dostaje?![]()
Mnie bolało bardzo ale nic się z nim nie działo. Poprostu pracowało. Ginekolog powinien sprawdzić jak mu powiesz ze bardzo boli. Może się rozejsc przecież.Powodzenia na wizytachtrzymam kciuki. Ja dzisiaj czuje brzuch przy kazdym ruchu. Miala ktoras z Was problem ze spojeniem lonowym ? Czy ginekolog jest w stanie sprawdzic czy sie nie rozchodzi? Z kazdym dniem przy chodzeniu, obracaniu boli bardziej. Moze to normalne, nie wiem
wtedy też już marzyłam w pewnym momencie, żeby mnie pocieli ale już żeby się to skończyło. A do dziś jestem wdzięczna lekarzom, że się nie ugieli i w końcu urodziłam sn. Co do bólu, o dziwo nie pamiętam, ale na ostatnie 3 godz porodu dostałam zzo i poszłam spać, obudziłam się na parteNo boli tam gdzie spojenieHej! Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu!
Jak odczuwacie ból spojenia? Boli bardziej z przodu z tylu czy jak?Mnie jeśli już to pobolewa kość ogonowa i okolice bo mam mocno odstajaca do tyłu.

Mnie bolało bardzo ale nic się z nim nie działo. Poprostu pracowało. Ginekolog powinien sprawdzić jak mu powiesz ze bardzo boli. Może się rozejsc przecież.