CoffeS
Fanka BB :)
Po dzisiejszym usg zaczęłam się martwić porodem [emoji39] ale póki co niech rośnie zdrowo [emoji175]Może przystopuje i nie będzie aż taki duży żebyś spokojnie urodziłanarazie chyba ma maluszek apetyt u mamusi
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po dzisiejszym usg zaczęłam się martwić porodem [emoji39] ale póki co niech rośnie zdrowo [emoji175]Może przystopuje i nie będzie aż taki duży żebyś spokojnie urodziłanarazie chyba ma maluszek apetyt u mamusi
![]()
Ja też, jeżeli kupię to,tylko nowyWłaśnie dzisiaj rozmawiałam z mężem o laktatorze. Dostałam od koleżanki elektryczny Avent. Twierdzi, że używała tylko kilka razy, ale chyba kupię nowy.
Ja już taka jestem
pościele, kołderki i inne osobiste rzeczy muszę mieć nowe 
otwarty wątek też będzie. mi nie zależy żeby być na zamkniętym. nie wiem dlaczego jest takie parcie. co mam napisać i tak napiszę![]()
A to twoje 1 dziecko? Czasem jest macica większa bo niedawno był poród...A dziewczyny czy któraś z Was usłyszała może od gin że ma dużą macice? Bo mi moja powiedziała że jak w 24 tyg a jestem w 22, oczywiście nie zapytałam się o czym to świadczy... a teraz mnie to nurtuje ale wolę nie sprawdzać w Google.
Laktator można porządnie wydarzyć i używać. Nawet nie wiesz czy będzie Ci potrzebny, więc może szkoda kasy. W końcu przy szpitalach są wyposażyczalnie laktatorow, gdyby to było jakieś nie higieniczne nie pozwolili by używać tagi w szpitalach.Właśnie dzisiaj rozmawiałam z mężem o laktatorze. Dostałam od koleżanki elektryczny Avent. Twierdzi, że używała tylko kilka razy, ale chyba kupię nowy.
Ja mam 21 tydzień i 4 kg na plusie. Śniadania jem w locie tzn w aucie jak jadę do pracy potem często nic jakieś jabłko i potem kolacja...dopiero w weekend regularnie i więcej .
Mam zdecydowanie chęć na mięsko)))
Wrzucę wam fotkę sukienki jaka kupiłam wczoraj na wigilię firmowa
Drugie, 16 msc temu urodziłam synkaA to twoje 1 dziecko? Czasem jest macica większa bo niedawno był poród...