reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Witam. Mnie wychodzi 4.04 [emoji16] kurczę dziwnie tak na początku miesiąca być. Moje starszaki ż 13, 24 i 23 więc na forum zawsze było już sporo porodów. Teraz będę rozpoczynała stawkę. Chociaż moje dzieci nie spieszą się na świat więc obstawiam mały poślizg.
Dokladnie, ja mialam termin z usg na 5,, om na 8, a urodzilam 16 :)

Justyna zostaniesz z nami i kropka [emoji3] pamiętaj że jest nas tutaj więcej ze znakiem zapytania [emoji6]

Co do atmosfery na różnych forach to odnoszę wrażenie że niektóre babki to tylko po to się udzielają żeby właśnie wszcząć kłótnie i z tego czerpią największą satysfakcję niestety.
Miejmy nadzieję że u nas do takich kłótni nie będzie dochodzić [emoji4]

Kochane jesteście ;*

kb.karola90 o matkoooo.... skąd się dziewczyna urwała :p
Co do tych wydobycin to już serio mega przesadzają, tak samo jak np mama nie czuje że chce karmić dziecko piersią, u nas od razu postrzega się ją jako jakąś wyrodną...

No dokładnie :( moja przyjaciółka próbowała karmić piersią na samym początku ale tyle wycierpiała, że musiała zainwestować w laktator i też zbyt długo nie dała rady na tym, bo nie stymulowało jak trzeba i za mało pokarmu odciągało i tak się biedna przejmowała , że nie może karmić piersią a teraz jak gdzieś idzie do rodziny, znajomych to tylko słyszy , że one piersią karmią, że tak najlepiej i się teraz czuje jak wyrodna matka , że nie dała rady :( szkoda mi jej bo nie powinna się takim gadaniem przejmować - nie każdy może karmić...

reklama
Cześć dziewczyny. Pozwolicie ze się przyłączę [emoji4]
Jeżeli wszystko będzie dobrze to z ostatniej @ wychodzi mi kwiecień. [emoji4]

Witaj Joanka :) i gratulacje ;)

Hehe tak, zapadla mi w pamiec. Zazdroszczę Wam tego urzadzania, to sa piekne chwile, a najlepiej tuz po przeprowadzce jak wszystko nowe i pachnace [emoji7]

Wiecie co Wam powiem. Dzisiaj zaczely mi.sie nudnosci, bol piersi i smierdzialo mi wnetrze szafy z ubraniami dziecka i zapachowe pisaki... naprawde sobie nie wkrecam... Nie mowie juz nawet o bólach jajnikow, bo sa codziennie od owu. Jutro robie test. Jeśli wyjdzie druga kreska to pobije rekord Guinnessa w najwcześniejszych objawach ciazowych.

Ooo supcio , czekamy na pozytywny teścik , bo coś brakuje teraz pozytywów nam na ten tydzień :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry