reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja w obu ciążach pracowałam długo. Przy starszej termin CC na 17.05 16.05 byłam jeszcze w pracy. Młodsza urodziła się piątego stycznia, w połowie grudnia wylądowałam na patologi i przymusowym zwolnieniu. Tym razem pójdę wcześniej - raz że pracuje w szpitalu na oddziale a tam bakterii nie brakuje, a dwa mam już dwoje dzieci, jedyny moment na odpoczynek to pewno będzie ten, kiedy dziewczyny będą w przedszkolu :) obecnie jestem na zwolnieniu od chirurga (miałam ropień ręki) myślę że wrócę na chwilę , kogoś przyucze na swoje stanowisko (jestem sekretarka medyczna na oddziale, więc cała papierologia na mojej głowie) i pewno pójdę odpoczywać. @Natalia91 gdzie pracujesz ? Trzymam kciuki za szczęśliwy cykl ;)

reklama
Wiecie co się stało? Mojego narzeczonego zaczyna też jakieś choróbsko brać. To jest dramat!!! Kaszle albo chrząka co 30 sekund, jeszcze w łóżku leży, stęka a nawet się jeszcze dobrze nie rozkręciło. On nie choruje, on walczy o życie... Mówi, że czuje, że ma gorączkę, ale zmierzyć nie chce [emoji23] Ja wczoraj w tym upale z prawie 38 gorączki pomagałam mu transport w firmie ogarnąć, bo się palety rozwalały, a jemu dzisiaj już ciężko brudny talerz do kuchni odnieść. Mam przerąbane przez kilka najbliższych dni [emoji22][emoji22][emoji22]
Oj kobieto nie zazdroszczę Ci najblizszych dni :/ a do szpitala juz jedziecie? [emoji23]

Ja za wczasu wzięłam urlop bo pracuję fizycznie. Po urlopie od razu zwolnienie. Jestem po dwóch poronieniach z czego jedno to ciąża pozamaciczna. Skończyło się brakiem jednego jajowodu. Po prawie półtora roku udało nam się całkiem przypadkiem i to miesiąc przed slubem. W szale przygotowań nawet nie myslelismy o staraniach :laugh2: chyba musiałam głowę czymś innym zająć żeby się odblokować:laugh2: życzę wszystkim staraczkom owocnego testowania a wszystkim co się udało spokojnej i nudnej ciąży!! :happy:

Cześć dziewczyny nieśmiało dolaczam do kwietniowych mam. Brak msc od dwoch dni dwa testy potwierdzily ciaze .Wstepnie termin wychodzi 1 kwiecień więc piękna data[emoji5]W piatek wizyta u gin.Mam nadzieje ze wtopie się wasze towarzystwo .To moja druga ciąża.Mam już córkę .

Gratulacje!
Ja też idę w piątek na wizytę ;) I też mam już córkę

Cześć dziewczyny nieśmiało dolaczam do kwietniowych mam. Brak msc od dwoch dni dwa testy potwierdzily ciaze .Wstepnie termin wychodzi 1 kwiecień więc piękna data[emoji5]W piatek wizyta u gin.Mam nadzieje ze wtopie się wasze towarzystwo .To moja druga ciąża.Mam już córkę .
Witaj :) w jakim wieku corka? Ja mam czterolatke

reklama
Ja za wczasu wzięłam urlop bo pracuję fizycznie. Po urlopie od razu zwolnienie. Jestem po dwóch poronieniach z czego jedno to ciąża pozamaciczna. Skończyło się brakiem jednego jajowodu. Po prawie półtora roku udało nam się całkiem przypadkiem i to miesiąc przed slubem. W szale przygotowań nawet nie myslelismy o staraniach :laugh2: chyba musiałam głowę czymś innym zająć żeby się odblokować:laugh2: życzę wszystkim staraczkom owocnego testowania a wszystkim co się udało spokojnej i nudnej ciąży!! :happy:
Czekaj, czy dobrze rozumiem, ze jakos teraz w takim razie bedziecie miec slub? :) jesli tak to ogromne gratulacje i duzo szczescia.
Bierzesz duphaston ze wzgledu na wczesniejsze poronienia?
@Natalia91 czy dobrze pamietam, ze Ty teraz po macierzyńskim wrocilas do pracy? Jak tam, latwo sie przestawic po takiej dlugiej przerwie? Pytam z ciekawosci bo ja po pierwszym dziecku nie mialam macierzyńskiego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry