reklama

Kwietniowe mamy 2019

Witam wszystkie przyszle mamy!! ;-) ;)po pierwsze gratulacje dla wszystkich którym się udalo::laugh2: ja jestem po testowaniu. W poniedziałek czeka mnie pierwsza wizyta potwierdzającą ciążę:laugh2:@ spóźnia mi się 4 dni. W czwartek będę miała pierwsze USG. Moje objawy to straszny ból piersi (najbardziej sutki) i mogłabym spać całe dnie:-pjestem po dwóch poronieniach ale tym razem czuję że się uda.
Witamy i gratulacje:) na pewno tym razem będzie wszystko ok i zostaniesz szczęśliwą mamusią, czego wszystkim nam również życzę :*

reklama
Witam wszystkie przyszle mamy!! ;-) ;)po pierwsze gratulacje dla wszystkich którym się udalo::laugh2: ja jestem po testowaniu. W poniedziałek czeka mnie pierwsza wizyta potwierdzającą ciążę:laugh2:@ spóźnia mi się 4 dni. W czwartek będę miała pierwsze USG. Moje objawy to straszny ból piersi (najbardziej sutki) i mogłabym spać całe dnie:-pjestem po dwóch poronieniach ale tym razem czuję że się uda.
Witamy i gratuluję [emoji4] napewno się uda [emoji4]

Taka cierpliwa jesteś?? :) podziwiam :)

Hehe wiesz co no staram się :D
Bo skoro wiem , że nie ma dnia @ i jeden test zrobiłam i nie wyszedł to po co marnować resztę jak wiem, że nie wyjdą ? :P
A jak bd dzień @, zrobię i coś wyjdzie to extra :D a jak nic nie wyjdzie to spróbujemy w następnym cyklu - staram się nie mieć ciśnienia, żeby organizm tak nie odbierał i nie protestował z zajściem :tak:

Hehe wiesz co no staram się :D
Bo skoro wiem , że nie ma dnia @ i jeden test zrobiłam i nie wyszedł to po co marnować resztę jak wiem, że nie wyjdą ? :p
A jak bd dzień @, zrobię i coś wyjdzie to extra :D a jak nic nie wyjdzie to spróbujemy w następnym cyklu - staram się nie mieć ciśnienia, żeby organizm tak nie odbierał i nie protestował z zajściem :tak:
Zgadzam się z Tobą całkowicie, ja już też postanowiłam ze zrobię test tak dwa dni po spodziewanej @ bo zawsze się może coś przesunąć a nie mam już zamiaru zobaczyć jednej kreski na teście :P no chyba ze będę miała jakieś mega objawy wcześniej, ale to naprawdę chyba musiałabym wymiotowac co 5 minut :P a tak poza tym to u mnie dzisiaj 12 dc i mam wrażenie ze owu była wczoraj czyli o jakieś 2-3 dni wcześniej :) ale miałam dziwne objawy, dosyć ze bolały mnie oba jajniki to jeszcze całe podbrzusze i do tego miałam takie dziwne uczucie jakbym miała zakwas ale tak w środku w brzuchu, taki ciężki brzuch jakby mi ktoś tam kamieni nawsadzal i do tego wzdęcia. Nie kojarzę żebym kiedykolwiek tak miała.

Czyli testujemy razem :D juz sie doczekac nie moge.
Wiecie jaki moj maz kochany... Popatrzyl na mnie wczoraj i mowi: Ja to bym chcial zebys ty juz byla w ciazy i siedziala w domu i nic nie robila. Rozczulilo mnie to [emoji7] w poprzednich ciazach taki nie byl.

Ooo ale kochany :tak:
Oo to nas dogoniłaś z testowaniem , a ja odwlekam do czasu @ :D
To chyba masz dość krótkie cykle?

Kobiecie nie dogodzisz, są objawy to się martwi że coś nie tak, nie ma objawów jeszcze gorzej [emoji14] ja znów cierpię na bezsenność , rzucam się w nocy z boku na bok, nie umiem zasnąć wogole. W poprzednich ciążach to bym najchętniej spała cały dzień i całą noc a teraz oko ciężko zmrużyć , a jak już się uda to czujnie jak zając.

reklama

Witaj :)
Trzymamy kciuki, żeby było wszystko dobrze ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry