reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja sie nie wypowiadam w dyskusji, bo z jednej strony poprzednia ciaze, wymarzona, wyczekana, stracilam...wcale nie wcześnie bo w 10 tygodniu... ale pierwsza byla niechciana i przez caly pierwszy trymestr mialam nieciekawe podejscie. Nakrecane przez wszystkich z mojego otoczenia ("i jak ty teraz studia skończysz").

AleTakze znam obie perspektywy, wierzcie mi. Nie oceniam bo nie lubie, jak ktos ocenia mnie, wiec staram sie tego nie robic innym.
@kb.karola90 brak mi slow, straszne to co Cie spotkalo. Nalezy Ci sie teraz nudna i bezproblemowa ciaza, zeby bylo sprawiedliwie.

reklama
Ja sie nie wypowiadam w dyskusji, bo z jednej strony poprzednia ciaze, wymarzona, wyczekana, stracilam...wcale nie wcześnie bo w 10 tygodniu... ale pierwsza byla niechciana i przez caly pierwszy trymestr mialam nieciekawe podejscie. Nakrecane przez wszystkich z mojego otoczenia ("i jak ty teraz studia skończysz").

AleTakze znam obie perspektywy, wierzcie mi. Nie oceniam bo nie lubie, jak ktos ocenia mnie, wiec staram sie tego nie robic innym.
@kb.karola90 brak mi slow, straszne to co Cie spotkalo. Nalezy Ci sie teraz nudna i bezproblemowa ciaza, zeby bylo sprawiedliwie.
Oby tak było :)

Dżasta jak to kto? TY!!! Masz testy w domu? :rolleyes:

Hehe Rajo jest 1dzień cyklu przede mną , ale chyba ma dłuższe cykle trochę - no mam , jeszcze 2 mi zostały , ale już nie będę testować w ciemno :P
Poczekam gdzieś do piątku/soboty na @ i wtedy zrobię jak nie przyjdzie :D
A tak w ogóle to dziś w nocy śniło mi się , że miałam 2 kreski i pokazałam ten test swojemu narzeczonemu :D ale podobno sny spełniają się na odwrót :confused:
Hehe ale mam sny , za dużo o tym myślę i piszę :rolleyes2::-D

Hehe Rajo jest 1dzień cyklu przede mną , ale chyba ma dłuższe cykle trochę - no mam , jeszcze 2 mi zostały , ale już nie będę testować w ciemno :p
Poczekam gdzieś do piątku/soboty na @ i wtedy zrobię jak nie przyjdzie :D
A tak w ogóle to dziś w nocy śniło mi się , że miałam 2 kreski i pokazałam ten test swojemu narzeczonemu :D ale podobno sny spełniają się na odwrót :confused:
Hehe ale mam sny , za dużo o tym myślę i piszę :rolleyes2::-D
Taka cierpliwa jesteś?? :) podziwiam :)

reklama
Witajcie dziewczynki:) kilka godzin nie moglam zajrzeć a tu juz parę stron do nadrobienia:p
Jestem wypoczeta i wykończona jednocześnie. Wypoczelam na basenie w wodzie a wykonczylo mnie słońce;p
Co do snow to ja tez miewalam takie ciazowe juz, o tesctach o porodzie itd bo straszbue dużo o tym myslalam. Teraz jak juz wiadomo ze jest to nic mi sie nie śni:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry