reklama

Kwietniowe mamy 2019

Hehe Rajo jest 1dzień cyklu przede mną , ale chyba ma dłuższe cykle trochę - no mam , jeszcze 2 mi zostały , ale już nie będę testować w ciemno :p
Poczekam gdzieś do piątku/soboty na @ i wtedy zrobię jak nie przyjdzie :D
A tak w ogóle to dziś w nocy śniło mi się , że miałam 2 kreski i pokazałam ten test swojemu narzeczonemu :D ale podobno sny spełniają się na odwrót :confused:
Hehe ale mam sny , za dużo o tym myślę i piszę :rolleyes2::-D
Ja w każdej ciąży miewam dziwaczne sny, teraz też codziennie.
Mógłby się spełnić twój sen :).

reklama
Dziewczyny czy wy też macie bóle w podbrzuszu? Pamiętam że w ostatniej ciąży miałam taki ból dzień przed terminem @ że zwijalam się na kanapie. Ale następnego dnia @ nie przyszła a ból ustąpił. Za teraz boli mnie już trzeci czy czwarty dzień. Są momenty kiedy jest spoko i zapominam o tym a czasem boli dosyć mocno. Jutro muszę zadzwonić do gina i umówić się na pierwsza wizytę.

Dziewczyny czy wy też macie bóle w podbrzuszu? Pamiętam że w ostatniej ciąży miałam taki ból dzień przed terminem @ że zwijalam się na kanapie. Ale następnego dnia @ nie przyszła a ból ustąpił. Za teraz boli mnie już trzeci czy czwarty dzień. Są momenty kiedy jest spoko i zapominam o tym a czasem boli dosyć mocno. Jutro muszę zadzwonić do gina i umówić się na pierwsza wizytę.
Mnie boli czasami jak na @ wlasnie, czasami jak przy owu a innymi razy mięśnie albo wiązadła nie wiem w sumie co:p ale ciągle te podbrzusze odczuwam

Ja miałam tak w poprzedniej ciąży lekarz kazał brać nospe 3x2 tabletki, pomogło po terminie @ już nie miewałam aż takiego bólu

Marcia zdecydowanie boli. Ja byłam pewna że czekam na @ i to taką z gatunku wodospadu Niagara [emoji14] do teraz jak złapie to az przysiadam ale to rzadziej. Poza tym zmienił mi się biust -moze nie tyle urósł co się podniósł, jest twardy i bolesny. Jeśli jeszcze raz będę musiała iść do WC chyba przyniosę sobie nocnik do sypialni. Nie śpię przez to po nocach a wypadalo by po 10 sierpnia na kilka chociaż dni do pracy wrócić..

Ja tak nie mam, nic mnie nie boli wcale. Tylko trochę piersi. Ty się martwisz, że boli bardzo, a ja że nie mam żadnych objawów :D. I jak tu dogodzić kobiecie.

Też mnie pobolewa tak w stylu na @, ale nie pojawia się już 4 dzień ;-) w pierwszej ciąży nie kojarzę, aby mnie pobolewał. Ogólnie te bóle mam takie od kręgosłupa, porodowe też niestety miałam krzyżowe i od tamtej pory mi zostały :-\ a gin mnie pocieszała, że jak mam z przodu łożysko to raczej ich mieć nie będę... ja juz jutro wizytuje, ciekawe czy cokolwiek będzie widać...
Kupiłam dziś synowi sandałki, skuszona -25% i za duże ehh, i czeka mnie ponowna wizyta żeby oddać

A do łazienki nie biegam, ja mam chyba pęcherz 10 m3 :-P baardzo pojemny lub w pracy zahartowany

Hehe Rajo jest 1dzień cyklu przede mną , ale chyba ma dłuższe cykle trochę - no mam , jeszcze 2 mi zostały , ale już nie będę testować w ciemno [emoji14]
Poczekam gdzieś do piątku/soboty na @ i wtedy zrobię jak nie przyjdzie :D
A tak w ogóle to dziś w nocy śniło mi się , że miałam 2 kreski i pokazałam ten test swojemu narzeczonemu :D ale podobno sny spełniają się na odwrót :confused:
Hehe ale mam sny , za dużo o tym myślę i piszę :rolleyes2::-D
Czyli testujemy razem :D juz sie doczekac nie moge.
Wiecie jaki moj maz kochany... Popatrzyl na mnie wczoraj i mowi: Ja to bym chcial zebys ty juz byla w ciazy i siedziala w domu i nic nie robila. Rozczulilo mnie to [emoji7] w poprzednich ciazach taki nie byl.

reklama
Witam wszystkie przyszle mamy!! ;-) ;)po pierwsze gratulacje dla wszystkich którym się udalo::laugh2: ja jestem po testowaniu. W poniedziałek czeka mnie pierwsza wizyta potwierdzającą ciążę:laugh2:@ spóźnia mi się 4 dni. W czwartek będę miała pierwsze USG. Moje objawy to straszny ból piersi (najbardziej sutki) i mogłabym spać całe dnie:-pjestem po dwóch poronieniach ale tym razem czuję że się uda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry