Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z tego co wiem to zazwyczaj się podnosiJa na wizycie usłyszałam że łożysko jest nisko ale mam się nie martwić bo to dopiero początek ciąży i jest do obserwacji. Ma któraś tak? Miała?

Gratuluję!!!!!Jestem już po...i moja intuicja jest do d**y [emoji23] jest zdrowy SYNUŚ Leonard [emoji7] jestem przeszczwśliwa [emoji7]
Miałam ostatnio i teraz też tak mam... ostatnio się podniosło mam nadziej że teraz też bo wolałabym uniknąć cesarki.Ja na wizycie usłyszałam że łożysko jest nisko ale mam się nie martwić bo to dopiero początek ciąży i jest do obserwacji. Ma któraś tak? Miała?
O nie...to jest wskazanie do cięcia? Nigdy się nad tym nie zastanawiałam to niewiele wiem w tym temacieMiałam ostatnio i teraz też tak mam... ostatnio się podniosło mam nadziej że teraz też bo wolałabym uniknąć cesarki.
Jeśli łożysko jest nisko i jest tzw przodujace to przy SN rodzi się pierwsze... A wiadomo czym to grozi... zwykle łożysko ma czas się podnieść do 20- 24 tc. Przeważnie jak macica rośnie to idzie do góry... więc liczę na to by i u nas tak byłoO nie...to jest wskazanie do cięcia? Nigdy się nad tym nie zastanawiałam to niewiele wiem w tym temacie
Ja usłyszałam na genetycznym dokladnie to samo. Ze jest nisko, praktycznie przy samym ujsciu i ze mam nie dźwigać bo beda krwawienia.Ja na wizycie usłyszałam że łożysko jest nisko ale mam się nie martwić bo to dopiero początek ciąży i jest do obserwacji. Ma któraś tak? Miała?
Chyba jednak zostanie mima xari. Mojemu się za bardzo nie spodobał, ale mi bardzo, zarówno na zdjęciach, jak i na żywo. Ale kupię dopiero, jak urodzę@sandra1234 i zdecydowałaś się na jakiś wózek?
Teraz też jestem na etapie poszukiwania i za tydzień mamy jechać i już kupić.
Upatrzyłam sobie wózek z firmy Bebetto i już byłam zdecydowana, ale ja jak, dalej szukam...
Na co trzeba zwrócić najbardziej uwagę przy oglądaniu wózka?