Dziewczyny, czas na decyzje. Piszemy tu i na zamkniętym czy przenosimy się tylko na zamknięte? U mnie działa bez problemu. W apce kliknęłam w link i mnie przeniosło. Na Waszym miejscu już bym tam zaglądała, bo zdjęcia leeleeth zwalają z nóg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No z chęcią gdyby się dało !!!Dziewczyny, czas na decyzje. Piszemy tu i na zamkniętym czy przenosimy się tylko na zamknięte? U mnie działa bez problemu. W apce kliknęłam w link i mnie przeniosło. Na Waszym miejscu już bym tam zaglądała, bo zdjęcia leeleeth zwalają z nóg
A co wpisała w kupkę bo ja to słabo ogarniam takie rzeczyU mnie link też nie działa, ale poprzez lupkę mi wyszukało [emoji6] spróbujcie tak
kwietniowe mamusie 2020 [emoji6]A co wpisała w kupkę bo ja to słabo ogarniam takie rzeczy
Też to przeszłam tydzień spędziłam w szpitalu ani siedzieć ani stać nie mogłam bo mie bolałoJa przechodziłam kilka lat temu zapalenie nerki i ten ból to dzisiaj pamiętam [emoji21] nic chyba mnie w życiu tak nie bolało! Na początku myślałam że mnie przewialo i bolą mnie ledzie, ale później przez kilka dni miałam gorączkę, która pochodziła pod 40 stopni i niczym nie mogłam jej zbić. Ból tak silny ze nie miałam siły żeby wstać z łóżka i zrobić dwa kroki do łazienki, coś strasznego ! Ale poza tym nie czułam żadnych objawów jeśli chodzi o mocz, kaszel czy inne. A lekarz podczas badania uderzył mnie w plecy i od razu wiedział ze to nerki, bakterie i białko w moczu to potwierdziło. Chyba wtedy dopiero 3 antybiotyk postawił mnie na noginikomu nie życzę przechodzenia przez to
![]()
Przez stronę też nie działaprzez aplikacje wchodzisz?
moze sprobuj wejsc przez strone, i poszukaj fora zakmniete