bienius992
Fanka BB :)
Też jestem ciekawa [emoji848][emoji6]
Ciekawe kiedy już może coś wyjsc :-) ja jestem 4 dni po owulacji ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe kiedy już może coś wyjsc :-) ja jestem 4 dni po owulacji ..
To mnie kłuję ale na dole brzucha ale to to akurat w każdym cyklu mam także nie biorę pod uwagę. Ja kupuje testy w Rossmannie bo mają testy o czułości 10 i z tego co słyszałam są pewne.Pobolewa mnie trochę brzuch ale tak na gorze na linii pępka. Na papierze na razie nic nie widzialam. Robie codziennie testy i kreska wychodzi ciemniejsza z każdym dniem (ta sama firma) .dzisiaj lrzyszla mi paczka z polski m.in z testami z allegro, tymi zwykłymi cienkimi paseczkami. Zrobilam dwa z jednego moczu i jedna kreska mocniejsza druga słabsza i to tak sporo. I jak tutaj im wierzyć?
A robiłaś test z rana czy o jakiej porze dnia?Mi test wyszedl 9 dpo, 24dc, próbujcie testować moze cos sie pokaze
No niestety ja też tak miałam w ostatnim cyklu i nigdy wcześniej, myślałam, że to świadczy o ciąży a się tylko rozczarowałamJa dziś mam 22dc i mam podobnie tzn ze mam uczucie pieczenia albo uczucie gorąca piersi tak bardziej na bokach a zaznaczę że w poprzednich cyklach nigdy mi się nie zdarzyło [emoji848]
Z rana z pierwszego moczu i po przytulankach [emoji2960] test 25miu.A robiłaś test z rana czy o jakiej porze dnia? [emoji16]
Nie używałam tych z Rossmann. Tak to jest z tymi objawami, raz są takie raz inne i w sumie to niewiadomo co zwiastują. A jak jeszcze się doszukujemy ciąży, to juz w ogóle cyrk.To mnie kłuję ale na dole brzucha ale to to akurat w każdym cyklu mam także nie biorę pod uwagę. Ja kupuje testy w Rossmannie bo mają testy o czułości 10 i z tego co słyszałam są pewne.
Ładnie ciemnieje u Ciebie.Zapomnialam dodać swoje trzy testy. 18, 19 i 20 lipca. Drugie zdjecie to ten pierwszy z 17 i kolejny z 18 ten sam co jest na pierwszym zdjęciu na górze Zobacz załącznik 1151394Zobacz załącznik 1151395